مطالب مرتبط:
تصادف های ترافیکی در خراسان رضوی، 14 نفر را به بیمارستان منتقل کرد
نجات 10 نفر گرفتار در سیلاب آبشار سمبی توسط نجاتگران هلال احمر بهشهر
عکس: بیمارستان متروک، میزبان هنر مفهومی
115 زائر اربعین در بیمارستان سیار باشماق درمان شدند
حمله هوایی صهیونیست ها به نزدیکی بیمارستان شهدای الاقصی در مرکز غزه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 مرداد 1405 ساعت 04:502026-08-01حوادث

پایان عملیات امدادی در آبشار شیرآباد؛ 2 مصدوم به بیمارستان منتقل شدند


معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر گلستان از نجات و انتقال دو مصدوم حادثه سقوط در آبشارهای شیرآباد خان ببین خبر داد و گفت: عملیات امدادرسانی در مسیرهای صعب العبور با موفقیت انجام شد.

- پایان عملیات امدادی در آبشار شیرآباد؛ 2 مصدوم به بیمارستان منتقل شدند گرگان- معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر گلستان از نجات و انتقال دو مصدوم حادثه سقوط در آبشارهای شیرآباد خان ببین خبر داد و گفت: عملیات امدادرسانی در مسیرهای صعب العبور با موفقیت انجام شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا حاجیلری شامگاه جمعه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: پس از دریافت گزارش وقوع دو حادثه سقوط در محدوده آبشارهای شیرآباد، یک تیم عملیاتی از پایگاه امداد و نجات دلند به همراه تجهیزات تخصصی نجات کوهستان به محل اعزام شد.

وی افزود: به دلیل سخت گذر بودن مسیر دسترسی، امدادگران پس از انجام اقدامات اولیه درمانی توسط کارشناسان اورژانس، عملیات انتقال مصدومان را به صورت پیمایشی آغاز کردند و با رعایت کامل اصول امداد و نجات، آنان را به محل استقرار آمبولانس منتقل کردند.

حاجیلری با اشاره به وضعیت مصدومان گفت: در این حوادث، یک مرد 23 ساله از ناحیه کتف چپ دچار آسیب دیدگی شد و مردی 20 ساله نیز بر اثر سقوط، از ناحیه ستون فقرات آسیب دید.


برچسب ها: جمعیت هلال احمر گلستان - امداد - شیرآباد - امداد و نجات - هلال احمر گلستان - عملیات - جمعیت هلال احمر
آخرین اخبار سرویس:

پایان عملیات امدادی در آبشار شیرآباد؛ 2 مصدوم به بیمارستان منتقل شدند

پایان عملیات امدادی در آبشار شیرآباد؛ 2 مصدوم به بیمارستان منتقل شدند