مطالب مرتبط:
گری اسکیل: بازار خرسی ارزهای دیجیتال به پایان رسیده است!
درآمد نیما تکیدو از یوتیوب چقدر است!؟ (تصویر)
بمب در استقلال؛ دستیار سهراب یک پرسپولیسی است!
نوبت بندی پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی ناعادلانه است!
بمب در استقلال؛ دستیار سهراب یک پرسپولیسی است!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 مرداد 1405 ساعت 15:402026-07-27بين الملل

کُشتی گرفتن با خوک کثیف از عقل راهبردی به دور است!


پاسخ ایران به اوکراین هر چه باشد حتی چند درصد از درد و اثر موشک ها و پهپادهایی که روسیه روزانه بر سر آنها می کوبد، نخواهد بود؛ بنابراین بهتر است کار زدن مستقیم اوکراین به روسیه واگذار شود که خوب از عهده این کار بر میاید.

- عصرایران؛ مازیار آقازاده - حمله تجاوزکارانه اوکراین به کشتی تجاری ایرانی در دریای خزر، بحث هایی را در محافل سیاسی و رسانه ای درباره ضرورت پاسخ یا عدم پاسخ مستقیم ایران به اوکراین برانگیخته است.

نگارنده نیز دیروز در وجیزه ای نوشتم که به دلیل کشته و زخمی شدن چند شهروند ایرانی در این تجاوز اوکراین آن هم در شرایطی که زلنسکی مسئولیت آن را بر عهده گرفته، ایران باید به این اقدام اوکراین حتما پاسخی دهد؛ اما در آن نوشته درباره مختصات مطلوب و هوشمندانه به رعم این نگارنده توضیح بیشتری ندادم و اشاره نکردم که این پاسخ باید در چارچوب یک جبهه وسیع نبرد ژئوپلتیکی و کریدوری و منافع طراحان پشت پرده و حامیان زلنسکی باشد تا آنها را از تکرار دستور اقدامات این چنینی به پیمانکار نظامی شان پشیمان کند.

پاسخ به اوکراین، از نظر بسیاری با این برداشت تصور می شود که ایران مثلا چند موشک آتش کرده و به طور مستقیم به اوکراین شلیک کند.


برچسب ها: اوکراین - ایران - پاسخ - شهروند ایرانی - مستقیم - ایرانی - کشته و زخمی
آخرین اخبار سرویس:

کُشتی گرفتن با خوک کثیف از عقل راهبردی به دور است!

کُشتی گرفتن با خوک کثیف از عقل راهبردی به دور است!