مطالب مرتبط:
پیاده روی روزانه و کنترل قندخون در میانسالی؛ کلید تقویت حافظه در سالمندی
رییس مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور: بدون حضور رسانه ها تصمیمات دولت به نتیجه نمی رسند
بهاءالدین ادب؛ صدای توسعه خواهی کردستان که در حافظه مردم ماند
فیلم/ آیین تکریم از خبرنگاران مرکز مازندران در سپاه ساری
رییس مرکز اطلاع وزارت کشور: رسانه ها باید در متن تصمیمات دولت باشند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 مرداد 1405 ساعت 19:302026-08-16پزشكي

کوچک شدن مرکز حافظه مغز در افراد افسرده


پژوهشگران دریافته اند که بخش مهمی از مرکز حافظه مغز در افراد مبتلا به افسردگی کوچک می شود.

مدت ها است که مشخص شده افسردگی با زوال عقل و همچنین به طور خاص با بیماری آلزایمر مرتبط است، اما اینکه دقیقاً چگونه افسردگی و زوال شناختی با یکدیگر تعامل دارند، هنوز توضیح داده نشده است.

اکنون به نظر می رسد دانشمندان قطعه جدیدی از این پازل را کشف کرده اند، حتی اگر این قطعه ای باشد که سوالات جدید زیادی را مطرح می کند.

در این مطالعه محققان دریافتند که افراد مبتلا به افسردگی، کاهش حجم در بخشی از مغز موسوم به هیپوکامپ را نشان می دهند که برای فرآیندهای حافظه ضروری است.

دانیل لو(Danielle Luu)، دانشمند علوم اعصاب و نویسنده اول این مطالعه از دانشگاه ساوث کالیفرنیا(USC) می گوید: افسردگی مدت ها است که با افزایش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر مرتبط است، اما ما هنوز ارتباط بیولوژیکی بین این دو را به طور کامل درک نکرده ایم.

ما با بررسی دقیق بخش های مختلف هیپوکامپ، ناحیه خاصی را شناسایی کردیم که می تواند به ویژه در بزرگسالان مسن به افسردگی حساس باشد.

هیپوکامپ اغلب به عنوان مرکز حافظه مغز در نظر گرفته می شود، اما در واقع شامل چندین زیرناحیه ساختاری است که انواع مختلفی از عملکردهای حافظه، یادگیری و جهت یابی را انجام می دهند.


برچسب ها: افسردگی - حافظه - افراد - پژوهشگران - مبتلا - دانشمند - بیماری آلزایمر
آخرین اخبار سرویس:

کوچک شدن مرکز حافظه مغز در افراد افسرده

کوچک شدن مرکز حافظه مغز در افراد افسرده