مطالب مرتبط:
بحران معتادان متجاهر در تهران؛ چرا زنان در شرایط جنگ آسیب پذیرترند؟
انسجام ملی با به رسمیت شناختن تنوع های جامعه تقویت می شود/ مطالبه اصلی مردم عبور از شرایط جنگی است
گواهینامه موتور برای زنان از چه زمانی صادر می شود؟ + آخرین خبر و جزییات
ضرورت تنوع بخشی به سبد سوخت ایران برای کاهش وابستگی به بنزین
رونق هنر سه هزار ساله در راین؛ زنان هم چاقوساز شدند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 مرداد 1405 ساعت 07:252026-08-10سياسي

چرا علی مطهری نمی تواند با تنوع پوشش زنان کنار بیاید؟


اگر منظور عرف رایج است که اتفاقا همه داریم می بینیم و نیاز به یادآوری نیست و آنان که عرف را انکار می کردند دیگران بودند.

جدای این دولت دقیقا چگونه جلوگیری کند؟ باقر خرازی و امثال او البته شیوه خودشان را دارند ولی به نظر ایشان دولت چگونه جلوگیری کند؟ - چرا علی مطهری نمی تواند با تنوع پوشش زنان کنار بیاید؟ اگر منظور عرف رایج است که اتفاقا همه داریم می بینیم و نیاز به یادآوری نیست و آنان که عرف را انکار می کردند دیگران بودند.

جدای این دولت دقیقا چگونه جلوگیری کند؟ باقر خرازی و امثال او البته شیوه خودشان را دارند ولی به نظر ایشان دولت چگونه جلوگیری کند؟ عصر ایران؛ مهرداد خدیر- تعبیر پوشش های ناهنجار به جای بی حجابی یا بدحجابی در نوشته اخیر آقای علی مطهری و تقبیح آنچه سید محمد باقر خرازی در این باره گفته بود نشان می دهد عرف جامعه چنان تعیین کننده است که می تواند بر چهره ای مانند علی مطهری تأثیر بگذارد که در عین باور به آزادی های سیاسی با آزادی اجتماعی و پذیرش تنوع سبک زندگی در نسل جدید کنار نیامده است.

آقای مطهری نوشته: صحبت های جناب حجت الاسلام محمد باقر خرازی درباره مبارزه با بی حجابی، به جای آن که در بهبود پوشش های ناهنجار مفید باشد، خواست مروّجان خارجی و داخلی بی حجابی را تأمین می کند.


برچسب ها: علی مطهری - پوشش زنان - دولت - مطهری - عرف - خرازی - پوشش
آخرین اخبار سرویس:

چرا علی مطهری نمی تواند با تنوع پوشش زنان کنار بیاید؟

چرا علی مطهری نمی تواند با تنوع پوشش زنان کنار بیاید؟