مطالب مرتبط:
آزادی 6 زندانی جرایم غیرعمد خراسان جنوبی به برکت اربعین حسینی
آزادی 6 زندانی جرایم غیرعمد خراسان جنوبی به برکت اربعین حسینی
آزادی 6 زندانی جرایم غیرعمد خراسان جنوبی به برکت اربعین حسینی
نذر نیمه تمام یک داماد، آزادی دو زندانی جرائم غیرعمد را رقم زد
اعلام زمان تعطیلی سینماها همزمان با اربعین
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 12 مرداد 1405 ساعت 13:502026-08-03سياسي

آزادی 81 زندانی جرایم غیرعمد در تهران همزمان با اربعین


مدیر ستاد مردمی دیه استان تهران از آزادی 81 محکوم مالی و جرایم غیرعمد، از جمله چهار مادر سرپرست خانوار، در آستانه اربعین حسینی خبر داد.

- عباس کشانی مدیر ستاد مردمی دیه استان تهران از پرداخت بدهی 81 محکوم مالی و جرایم غیرعمد در آستانه اربعین حسینی خبر داد و گفت: این افراد به دلیل محکومیت های مالی ناشی از مهریه، مشکلات مالی و صدمات غیرعمد و با حکم مراجع قضایی در زندان به سر می بردند.

در روند رسیدگی به پرونده ها، بخشی از بدهی محکومان با گذشت و رضایت شاکیان کاهش یافت.

در تعدادی از پرونده ها نیز با همکاری قضات، اعسار محکومان پذیرفته شد تا با پرداخت پیش قسط، امکان آزادی آنان فراهم شود.

کشانی با اشاره به ترکیب افراد آزادشده اظهار کرد: از مجموع 81 زندانی که بدهی شان پرداخت شد، چهار نفر از آنان مادر و سرپرست خانوار هستند که عمدتاً به دلیل ضمانت نزدیکان خود و ناتوانی آنان در ایفای تعهدات مالی، راهی زندان شده بودند.

مدیر ستاد مردمی دیه استان تهران با دعوت از مردم برای مشارکت در این اقدام خداپسندانه گفت: همزمان با ایام اربعین سید و سالار شهیدان، هموطنان نیکوکار می توانند با واریز کمک های خود به ستاد مردمی دیه استان تهران، زمینه آزادی زندانیان جرایم غیرعمد بیشتری را فراهم کنند و امید و آرامش را به خانواده های چشم انتظار بازگردانند.


برچسب ها: جرایم غیرعمد - محکوم - سرپرست خانوار - غیرعمد - اربعین حسینی - استان تهران - ستاد مردمی
آخرین اخبار سرویس:

آزادی 81 زندانی جرایم غیرعمد در تهران همزمان با اربعین

آزادی 81 زندانی جرایم غیرعمد در تهران همزمان با اربعین