مطالب مرتبط:
دبیرکل جنبش نجباء: «گزینه دیپلماسی با آل سعود بی فایده است/باید پاسخ نظامی مناسبی به آنها بدهیم»
دبیرکل نجباء: به زودی برای همگان روشن خواهد شد که گزینه دیپلماسی در برابر رژیم وهابی آل سعود، بی نتیجه خواهد بود؛ این نظام از نظر عقیدتی منحرف است/ موشک ها تنها با موشک پاسخ داده خواهد شد و آتش تنها با آتش مقابله خواهد شد
کارشناس صداوسیما: باید نیروی نظامی ببریم و بحرین را پس بگیریم! دستگاه دیپلماسی ما خجالت می کشد این حرف ها را بزند
اخبار داغ و فوری تحولات ژئوپلیتیکی خاورمیانه | جزییات «توافق مکه» منتشر شد؛ پیمان دفاعی سه جانبه ترکیه، عربستان و پاکستان / ائتلاف نظامی جدید با حضور سه کشور کلیدی؛ ترکیه، عربستان و پاکستان پیمان همکاری های دفاعی امضا کردند؛ مرکز فرماندهی مشترک در آنکارا مستقر می شود؛ این ت
حزب الله عراق: بازنگری در پاسخ به حمله اخیر عربستان و آمریکا مطرح است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 18 مرداد 1405 ساعت 02:352026-08-08بين الملل

دیپلماسی با عربستان نتیجه بخش نیست؛ پاسخ نظامی ضروری است


دبیرکل جنبش نجبای عراق اعلام کرد که دیپلماسی با ریاض نتیجه ای ندارد و بر ضرورت پاسخ نظامی مناسب تأکید کرد.

- دبیرکل جنبش نجبای عراق: دیپلماسی با عربستان نتیجه بخش نیست؛ پاسخ نظامی ضروری است دبیرکل جنبش نجبای عراق اعلام کرد که دیپلماسی با ریاض نتیجه ای ندارد و بر ضرورت پاسخ نظامی مناسب تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه المسیره، شیخ اکرم الکعبی دبیرکل جنبش نجبای عراق اعلام کرد که گزینه دیپلماسی با عربستان نتیجه بخش نیست و این کشور در پشت بیشتر توطئه ها قرار دارد که عراق و مردم آن را نشانه گرفته است.

الکعبی همچنین گفت: دستان آل سعود به خون فرزندان عراق آلوده است که نتیجه آن هزاران بسته انفجاری است که عربستان آن را تأمین مالی کرده و آنها را برای کشتار بی گناهان ارسال کرده است.

وی در ادامه با ادبیاتی تند علیه عربستان، این کشور را به رفتار خصمانه علیه مسلمانان و در عین حال همراهی با رژیم صهیونیستی و دشمنان اسلام متهم کرد.

الکعبی همچنین درباره نحوه پاسخ به عربستان اظهار کرد: تنبیه و گوشمالیِ آل سعود جز با یک پاسخِ نظامیِ مناسب محقق نخواهد شد؛ پاسخی که وفاداری به خونِ پاکِ شهدای ما -از فرزندان حشد الشعبی- را که به دستِ خائنانهٔ آنها شهید شدند، جامهٔ عمل بپوشاند.


برچسب ها: دیپلماسی - عربستان - دبیرکل - عراق - کرد - نظامی - جنبش
آخرین اخبار سرویس:

دیپلماسی با عربستان نتیجه بخش نیست؛ پاسخ نظامی ضروری است

دیپلماسی با عربستان نتیجه بخش نیست؛ پاسخ نظامی ضروری است