مطالب مرتبط:
امر به معروف و نهی از منکر باید به گفتمانی پایدار در جامعه تبدیل شود
ستاد امر به معروف برای جامعه انگیزه سازی کند
مشارکت مردم، شرط تحقق امر به معروف و نهی از منکر است
خانواده، خاستگاه تمدن نوین اسلامی و سنگر اصلی تربیت نسل زمینه ساز ظهور است
خانواده، خاستگاه تمدن نوین اسلامی و زمینه ساز ظهور است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 1 مرداد 1405 ساعت 04:202026-07-23سياسي

بهرامی: امر به معروف به گفتمان تمدن ساز تبدیل شود


گرگان_دبیر مجمع نخبگان دانشگاهی و حوزوی گلستان گفت: مردمی سازی و بهره گیری از ظرفیت نخبگان، مسیر تقویت فرهنگ امر به معروف و تبدیل آن به گفتمان تمدن ساز است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا بهرامی شامگاه چهارشنبه در نشست هیات اندیشه ورز نخبگانی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان با آیت الله سیدمحسن طاهری، نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری، با تشریح رویکردهای نوین در حوزه امر به معروف و نهی از منکر، بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان، رسانه، هنر و فناوری های نوین برای تحقق گفتمان تمدن ساز اخلاق محور تأکید کرد.

وی با بیان اینکه در سال های گذشته نگاه به امر به معروف و نهی از منکر عمدتاً به موضوع عفاف و حجاب محدود شده بود، اظهار کرد: امروز باید این فریضه الهی در قالب یک منظومه جامع و تمدن ساز دنبال شود؛ منظومه ای که علاوه بر حجاب، موضوعاتی همچون عدالت، صداقت، امانت داری، مبارزه با فساد، جهاد تبیین، مسئولیت پذیری اجتماعی و پیشرفت علمی را نیز در بر گیرد.

وی افزود: اگر معروفات در جامعه احیا شوند، حجاب نیز به عنوان یک فرهنگ اجتماعی و باور عمومی تثبیت خواهد شد و صرفاً یک الزام ظاهری نیست.

دبیر مجمع نخبگان دانشگاهی و حوزوی استان گلستان با اشاره به تغییر رویکردهای فرهنگی در این حوزه گفت: امروز گفتمان مسئولیت پذیری اجتماع


برچسب ها: امر به معروف و نهی از منکر - امر به معروف - نخبگان - معروف - نهی از منکر - بهره گیری - گفتمان
آخرین اخبار سرویس:

بهرامی: امر به معروف به گفتمان تمدن ساز تبدیل شود

بهرامی: امر به معروف به گفتمان تمدن ساز تبدیل شود