مطالب مرتبط:
نهال های جایگزین حبس در آشتیان؛ 280 اصله در مسیر توسعه فضای سبز کاشته شد
هفته فرهنگی آشتیان فرصتی برای معرفی دیار مفاخر و خیران نامدار است
ثبت نام بیش از 280 کاروان زائر پیاده دهه پایانی صفر در خراسان رضوی
اختصاص 280 میلیارد تومان تسهیلات بانک صنعت و معدن برای حمایت از واحدهای تولیدی شهرستان گرمی استان اردبیل
صادر شدن احکام جدید بازنشستگان کشوری 1405 با اصلاح فوقالعاده خاص | جدول افزایش حقوق و نحوه دریافت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 14 مرداد 1405 ساعت 18:102026-08-05اجتماعي

کاشت 280 نهال توسط محکومان قضایی در آشتیان با احکام جایگزین حبس


مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی از کاشت 280 اصله نهال توسط محکومان پرونده های قضایی در شهرستان آشتیان خبر داد.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی گفت: 280 اصله نهال به همت محکومان پرونده های قضایی آشتیان، در راستای اجرای احکام جایگزین حبس و توسعه فضای سبز، کاشته شد.

عبدالحسین محمدی اظهار کرد: در راستای اجرای سیاست های دستگاه قضا مبنی بر صدور احکام جایگزین حبس و با هدف ترویج فرهنگ حفاظت از محیط زیست، با تعامل سازنده میان اداره منابع طبیعی و آبخیزداری و دادگستری شهرستان آشتیان، طرح کاشت نهال توسط محکومان قضایی اجرایی شد.

وی افزود: این اقدام پس از بازدید میدانی رییس دادگستری و قضات شهرستان از پارک جنگلی کوه آشتیان و با تأکید بر اهمیت حفظ و توسعه فضای سبز صورت پذیرفت که تاکنون منجر به صدور 5 فقره حکم جایگزین حبس شده است.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی تصریح کرد: از این تعداد، 2 فقره حکم مربوط به پرونده های تخریب اراضی ملی بوده که با تبدیل مجازات، محکومان ملزم به تهیه، کاشت و مراقبت از نهال شده اند.

▫️محمدی گفت: 3 فقره حکم دیگر نیز مربوط به جرایم خارج از حوزه منابع طبیعی است که در یکی از این پرونده ها، 200 میلیون ریال جریمه نقدی برای خریداری نهال اختصاص یافته است.


برچسب ها: منابع طبیعی و آبخیزداری - احکام جایگزین حبس - پرونده های قضایی - منابع طبیعی - آبخیزداری - محکومان - مدیرکل منابع طبیعی
آخرین اخبار سرویس:

کاشت 280 نهال توسط محکومان قضایی در آشتیان با احکام جایگزین حبس

کاشت 280 نهال توسط محکومان قضایی در آشتیان با احکام جایگزین حبس