مطالب مرتبط:
مهم ترین اخبار استان بوشهر در 20 مردادماه
دمای هوای استان بوشهر به 50 درجه می رسد؛ وقوع ناپایداری های موقت جوی
خلأهای اسنادی در تاریخ استان بوشهر جبران شود
دمای هوای استان بوشهر به 50 درجه می رسد؛ وقوع ناپایداری های موقت جوی
تصاویر/ عزاداری سنتی دهه آخر صفر در «حسینیه حرم»
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 مرداد 1405 ساعت 12:552026-08-12سياسي

استان بوشهر غرق در عزا وماتم شد؛ از زیارت ازبعیدپیامبر تا عزاداری سنتی


هم زمان با فرارسیدن سالروز رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) جای جای استان بوشهر با برگزاری آیین های مختلف عزاداری در سوگ خاندان عصمت و طهارت(ع) سیاه پوش و غرق در ماتم شد.

- استان بوشهر غرق در عزا وماتم شد؛ از زیارت ازبعیدپیامبر تا عزاداری سنتی بوشهر- هم زمان با فرارسیدن سالروز رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) جای جای استان بوشهر با برگزاری آیین های مختلف عزاداری در سوگ خاندان عصمت و طهارت(ع) سیاه پوش و غرق در ماتم شد.

خبرگزاری مهر - گروه استان ها: روزهای پایانی ماه صفر در استان بوشهر حال و هوایی متفاوت دارد؛ از شب گذشته، هم زمان با فرارسیدن ایام سوگواری رحلت پیامبر گرامی اسلام(ص) و شهادت سبط اکبر آن حضرت، امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع)، مساجد، حسینیه ها، تکایا و هیئت های مذهبی استان میزبان خیل عزاداران و دلدادگان خاندان پیامبر(ص) هستند.

در شهر بوشهر و دیگر نقاط استان، مجالس و برنامه های متنوعی برای گرامیداشت این ایام برگزار شده و مردم با حضور در این آیین ها، ارادت و دلدادگی خود را به پیامبر اکرم(ص) و اهل بیت(ع) نشان می دهند.

آیین هایی همچون زیارت پیامبر اکرم(ص) از راه دور، مجالس روضه خوانی، سینه زنی سنتی، دمام زنی و برنامه های پیاده روی از جمله برنامه هایی است که در این ایام در نقاط مختلف استان برگزار می


برچسب ها: استان بوشهر - رحلت پیامبر - بوشهر - استان - پیامبر - عزاداری - شهادت امام حسن
آخرین اخبار سرویس:

استان بوشهر غرق در عزا وماتم شد؛ از زیارت ازبعیدپیامبر تا عزاداری سنتی

استان بوشهر غرق در عزا وماتم شد؛ از زیارت ازبعیدپیامبر تا عزاداری سنتی