مطالب مرتبط:
جنگ ایران قسط خانه آمریکایی ها را گران کرد
نظرسنجی: ترامپ به دلیل جنگ ایران جایگاه خود را در میان جمهوری خواهان از دست داده است/نیمی از آمریکایی ها معتقدند کشورشان در حال پیروزی در درگیری با تهران نیست
رسانه آمریکایی:2هفته جنگ سخت با ایران داریم
عصبانیت ترامپ از جنگ ایران/ مقام آمریکایی: با شکست راهبردی مواجهیم
عصبانیت ترامپ از جنگ ایران/ اعتراف مقام آمریکایی چه بود؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 مرداد 1405 ساعت 18:052026-07-30بين الملل

اکثر آمریکایی ها جنگ علیه ایران را «بی فایده» می دانند


نتایج یک نظرسنجی نشان داد اکثر آمریکایی ها معتقدند جنگ علیه ایران «بی فایده» است و میزان محبوبیت رییس جمهور آمریکا به دلیل جنگ علیه ایران، - براساس نتایج نظرسنجی اکثر آمریکایی ها جنگ علیه ایران را بی فایده می دانند نتایج یک نظرسنجی نشان داد اکثر آمریکایی ها معتقدند جنگ علیه ایران بی فایده است و میزان محبوبیت رییس جمهور آمریکا به دلیل جنگ علیه ایران، نسبت به ماه گذشته کاهش یافته است.

نتایج نظرسنجی خبرگزاری آسوشیتدپرس و موسسه نورک که عصر پنجشنبه منتشر شد، نشان داد: حدود دو سوم بزرگسالان آمریکایی معتقدند جنگ علیه ایران که از 28 فوریه (9 اسفند ماه) آغاز شد، ارزشی نداشته و بی فایده است و این افراد شامل اکثریت قریب به اتفاق دموکرات ها و مستقل ها و همچنین حدود 37 درصد از جمهوری خواهان می شوند.

نتایج این نظرسنجی که در بازه زمانی 23 الی 27 ژوییه (1 الی 5 مرداد ماه) از میان 1165 بزرگسال آمریکایی انجام شده، حاکی از آن است که 64 درصد از بزرگسالان، 87 درصد از دکموکرات ها، 68 درصد از مستقل ها و 37 درصد از جمهوری خواهان، جنگ آمریکا علیه ایران را بی فایده دانسته اند و در مقابل، 33 درصد از بزرگسالان، 10 درصد از دموکرات ها، 26 درصد از مستقل ها و 61 درصد از جمهوری خواهان - متعلق به حزب دونالد ترامپ، رییس جمهور ایالات متحده - گفتند که این جنگ ارزش داشته است.


برچسب ها: علیه ایران - آمریکا - آمریکایی ها - آمریکایی - ایران - نظرسنجی - رییس جمهور آمریکا
آخرین اخبار سرویس:

اکثر آمریکایی ها جنگ علیه ایران را «بی فایده» می دانند

اکثر آمریکایی ها جنگ علیه ایران را «بی فایده» می دانند