مطالب مرتبط:
قتل مرد میانسال در میاندورود؛ همسر مقتول به اتهام قتل عمد بازداشت شد
قتل مرد میاندورودی؛ همسر مقتول پس از تحقیقات قضایی به قتل اعتراف کرد
دستگیری مردی که همسرش را به اتهام خیانت به قتل رسانده بود توسط پلیس مشهد + عکس
بازداشت یک بخشدار به اتهام دریافت رشوه در گیلان
دستگیری زن میاندورودی به اتهام قتل همسرش
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 مرداد 1405 ساعت 19:352026-08-15حوادث

قتل مرد میانسال در میاندورود/ بازداشت همسر مقتول به اتهام قتل عمد


دادستان عمومی و انقلاب میاندورود از شناسایی و دستگیری زنی خبر داد که در پی تحقیقات قضایی و پلیسی، به قتل عمد همسر خود در روستای اسلام آباد این شهرستان اقرار کرده است.

- به گزارش جماران، محمدحسن دانافر، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان میاندورود، اظهار کرد: در اردیبهشت ماه سال 1403، در پی اعلام مرجع انتظامی مبنی بر مرگ مشکوک یک مرد میانسال در روستای اسلام آباد، پرونده برای بررسی موضوع به پلیس آگاهی ارجاع شد.

وی افزود: با صدور دستور قضایی برای تعیین علت تامه فوت از سوی پزشکی قانونی و انجام تحقیقات جامع توسط بازپرس پرونده، وقوع قتل عمدی احراز و دستور دستگیری مظنون پرونده با صدور قرار نیابت قضایی صادر شد.

دادستان میاندورود ادامه داد: متهمه در یکی از استان های همجوار دستگیر و در جریان تحقیقات قضایی به ارتکاب قتل همسر خود اقرار کرد که پس از انجام اقدامات قانونی و صدور قرار بازداشت موقت، روانه زندان شد.

وی ضمن قدردانی از تلاش های بازپرس پرونده و کارکنان پلیس آگاهی میاندورود در شناسایی و دستگیری متهمه، خاطرنشان کرد: تحقیقات در این پرونده ادامه دارد و با تکمیل تحقیقات، اخبار تکمیلی در اختیار اصحاب رسانه قرار خواهد گرفت.

دادستان عمومی و انقلاب میاندورود در پایان از رسانه ها و شهروندان خواست تا پیش از اعلام رسمی نتایج تحقیقات،


برچسب ها: دادستان عمومی و انقلاب - میاندورود - عمومی و انقلاب - دادستان عمومی - تحقیقات قضایی - دادستان - تحقیقات
آخرین اخبار سرویس:

قتل مرد میانسال در میاندورود/ بازداشت همسر مقتول به اتهام قتل عمد

قتل مرد میانسال در میاندورود/ بازداشت همسر مقتول به اتهام قتل عمد