مطالب مرتبط:
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس: نظام آموزشی باید بر پایه مهارت آموزی بازنگری شود
اصلاح قانون مناطق دریایی در کمیسیون امنیت ملی مجلس
توسعه مشارکت بخش خصوصی با راه اندازی مراکز مهارتی نوین و اجرای طرح های کارآفرینی
مردانی: شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی باید به اتاق فکر حل مسائل اقتصادی تبدیل شود
بخش خصوصی شریک راهبردی دولت در عبور از چالش های اقتصادی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 مرداد 1405 ساعت 23:552026-07-25سياسي

رییس کمیسیون اصل 44 قانون در مجلس: فقط 5 درصد واگذاری ها به بخش خصوصی واقعی رسیده است


رییس کمیسیون اصل 44 قانون اساسی مجلس شورای اسلامی با اشاره به آمارهای موجود از واگذاری بنگاه های اقتصادی طی دو دهه گذشته، اعلام کرد: تنها حدود 5 درصد از این واگذاری ها به بخش خصوصی واقعی (مردم) انجام شده و مابقی عمدتاً به نهادهای دیگر یا به صورت .

- رییس کمیسیون اصل 44 قانون در مجلس: فقط 5 درصد واگذاری ها به بخش خصوصی واقعی رسیده است مازندران (ایسنا) - رییس کمیسیون اصل 44 قانون اساسی مجلس شورای اسلامی با اشاره به آمارهای موجود از واگذاری بنگاه های اقتصادی طی دو دهه گذشته، اعلام کرد: تنها حدود 5 درصد از این واگذاری ها به بخش خصوصی واقعی (مردم) انجام شده و مابقی عمدتاً به نهادهای دیگر یا به صورت تهاتر بدهی دولت واگذار شده است.

محسن زنگنه در گفت وگو با ایسنا، با تأکید بر لزوم اصلاح قانون اصل 44، خاطرنشان کرد: متأسفانه خصوصی سازی واقعی محقق نشده و باید نگاه صرفاً انتقال مالکیت را کنار بگذاریم؛ هدف اصلی، کاهش دخالت دولت در مدیریت اقتصاد است که با روش های جدید قابل تحقق است.

رییس کمیسیون ویژه تولید نیز با اشاره به مقاومت دولت ها در واگذاری شرکت ها، تصریح کرد: در حال حاضر حدود 300 شرکت دولتی داریم که حداقل یک سوم آنها قابلیت واگذاری دارد، مشروط بر آنکه عزم جدی در این زمینه وجود داشته باشد.


برچسب ها: رییس کمیسیون - واگذاری - واگذار - واگذاری ها - بخش خصوصی - مجلس شورای اسلامی - بنگاه های اقتصادی
آخرین اخبار سرویس:

رییس کمیسیون اصل 44 قانون در مجلس: فقط 5 درصد واگذاری ها به بخش خصوصی واقعی رسیده است

رییس کمیسیون اصل 44 قانون در مجلس: فقط 5 درصد واگذاری ها به بخش خصوصی واقعی رسیده است