مطالب مرتبط:
مهار آتش سوزی منطقه حفاظت شده کوه دیل در شهرستان گچساران
رییس جعفری: بانک ها از تولیدکنندگان سودآورتر شده اند/ سود اصلی برخی صنایع غذایی از گردش پول است، نه فروش کالا
آیین آتش، آغاز سال نوی گیلانی ها و میراثی که دوباره جان گرفت
آتش سوزی مجتمع مسکونی اهواز 20 نفر را از دود نجات داد
کلمات مرگبار؛ جملاتی که زندگی مشترک را به آتش می کشد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 مرداد 1405 ساعت 20:152026-08-08حوادث

آتش غرفه های فروش کالا در لوناپارک شیراز مهار شد


رییس سازمان آتش نشانی شیراز از مهار آتش سوزی غرفه های فروش کالا در لوناپارک این شهر خبر داد و گفت: این حادثه تلفات جانی نداشت و تعدادی از حیوانات خزنده نیز نجات یافتند.

- شیراز-رییس سازمان آتش نشانی شیراز از مهار آتش سوزی غرفه های فروش کالا در لوناپارک این شهر خبر داد و گفت: این حادثه تلفات جانی نداشت و تعدادی از حیوانات خزنده نیز نجات یافتند.

به گزارش خبرنگار مهر، هادی عیدی پور از مهار آتش سوزی در بخشی از غرفه های فروشگاهی لوناپارک این شهر خبر داد و اظهار کرد: این حادثه هیچ گونه تلفات جانی به دنبال نداشته است.

وی افزود: عصر امروز شنبه 17 مردادماه، در ساعت 17:21، در پی اعلام وقوع حریق در لوناپارک شیراز به سامانه 125، ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی بلافاصله سه ایستگاه را به همراه خودروهای عملیاتی و تجهیزات کامل به محل حادثه اعزام کرد.

رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز ادامه داد: بررسی های اولیه نشان می دهد حریق تعدادی از غرفه ها از جمله غرفه فروش اسباب بازی، ادویه، کافی شاپ، حیوانات خزنده و انبار مواد غذایی را درگیر کرده بود.

عیدی پور با اشاره به سرعت گسترش آتش بیان کرد: به دلیل نوع مواد قابل اشتعال موجود در غرفه ها و همچنین متصل بودن سازه ها، آتش به سرعت در این بخش گسترش پیدا کرده بود.


برچسب ها: سازمان آتش نشانی - رییس سازمان آتش نشانی - رییس سازمان آتش نشانی شیراز - سازمان آتش نشانی شیراز - مهار آتش سوزی - آتش نشانی - رییس سازمان
آخرین اخبار سرویس:

آتش غرفه های فروش کالا در لوناپارک شیراز مهار شد

آتش غرفه های فروش کالا در لوناپارک شیراز مهار شد