مطالب مرتبط:
سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور مطرح کرد: احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور
90 لنج و قایق در روزهای جنگ به کمک تأمین کالاهای مردم آمدند
رشد 12 درصدی صادرات گلخانه ای در سایه فناوری های نوین و مدیریت بحران آب
اصفهان در مسیر شهر خورشیدی؛ تأمین کامل برق مدیریت شهری تا 1410
رییس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران خبر داد؛ پیش بینی وزش باد، رگبار و رعد و برق در برخی مناطق کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 30 مرداد 1405 ساعت 01:302026-08-20اقتصادي

سازمان مدیریت بحران پیگیر تأمین خسارات مردم از جنگ


رییس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: ما تلاش می کنیم که در تأمین خسارات جنگ رمضان، مردم اولویت باشند.

حسین ساجدی نیا در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه همزمان با آخرین روز جنگ رمضان، برآورد خسارات در تمام استان ها انجام و به دولت اعلام شد، افزود: همچنین تا این کنون لیست 95 درصد از منازل شخصی، واحدهای تجاری، خودروها و لوازمی که از مردم عادی در جنگ تخریب شده بود، تهیه شده است.

وی اظهار کرد: اقدامات خوبی در تمام استان ها برای حل مشکلات، مخصوصا خسارت های کوچک تر انجام شده است؛ اما 5 درصد باقی مانده مربوط به خانه هایی است که کاملا تخریب شده اند و باید از اول ساخته شوند و هماهنگی ها در این زمینه با بنیاد مسکن در حال انجام است.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: دولت در این زمینه مسئولیت دارد و باید این تأمین اعتبار صورت بگیرد و بر اساس بند (م ماده 28) قانون نیز در حال تأمین بودجه و پرداخت خسارات هستند.

ساجدی نیا گفت: ما نیز در سازمان مدیریت بحران کشور تأمین اعتبارات را بررسی می کنیم تا در استانی کوتاهی صورت نگیرد.

  وی افزود: بنده در تمام جلسات مربوط به تأمین خسارات جنگ که در دولت تشکیل می شود، شرکت می کنم و در صورت نیاز به مسئولان یادآور می شوم تا مردم در اولویت قرار گیرند و اقدامات به موقع انجام شود.


برچسب ها: سازمان مدیریت بحران - سازمان مدیریت بحران کشور - رییس سازمان مدیریت بحران - رییس سازمان مدیریت - سازمان مدیریت - مدیریت بحران - رییس سازمان
آخرین اخبار سرویس:

سازمان مدیریت بحران پیگیر تأمین خسارات مردم از جنگ

سازمان مدیریت بحران پیگیر تأمین خسارات مردم از جنگ