مطالب مرتبط:
طالبی: جنگ های اخیر فرصتی برای انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل جوان است
جنگ های اخیر فرصتی برای انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل جوان است
مساجد باید به پایگاه تربیت نسل جوان تبدیل شوند
هنر می تواند نسل جوان را با سیره پیامبر اکرم(ص) پیوند دهد
عهد نسل جوان با رهبر شهید تا نابودی استکبار پایدار است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 31 مرداد 1405 ساعت 11:052026-08-22ورزشي

مطالبات و دغدغه های نسل جوان اردبیل شنیده شد


مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل گفت: نشست گفت وگو و شنود صمیمانه نوجوانان و جوانان با مدیران دستگاه های اجرایی، - اردبیل- مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل گفت: نشست گفت وگو و شنود صمیمانه نوجوانان و جوانان با مدیران دستگاه های اجرایی، فرصتی برای شنیدن مستقیم دغدغه ها نسل جوان است.

پروانه رضاقلیزاده در نشست گفت وگوی صمیمانه نوجوانان و جوانان با مدیران دستگاه های اجرایی که با همکاری مؤسسه کارآفرینان فردای سبلان و معاونت فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: ایجاد فضای مطالبه گری مستقیم و ارائه طرح ها و ایده های نو، از محورهای مهم این نشست است.

وی افزود: در این نشست، دانش آموزان، دانشجویان و جوانان بدون واسطه دغدغه ها و خواسته های خود را مطرح کردند و مدیران نیز ضمن شنیدن مسائل آنان، بر اهمیت مشارکت فعال جوانان در تصمیم گیری های حوزه فرهنگی و اجتماعی تأکید کردند.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل بیان کرد: برگزاری چنین نشست هایی می تواند به کاهش فاصله میان تصمیم گیرندگان و نسل جوان و استفاده از ظرفیت، خلاقیت و ایده های جوانان در مسیر توسعه استان کمک کند.


برچسب ها: جوانان - دستگاه های اجرایی - جوان - استانداری اردبیل - اردبیل - مدیران - نوجوانان
آخرین اخبار سرویس:

مطالبات و دغدغه های نسل جوان اردبیل شنیده شد

مطالبات و دغدغه های نسل جوان اردبیل شنیده شد