مطالب مرتبط:
آغاز برداشت مکانیزه برنج در شالیزارهای آستارا 
خراسان رضوی در صدر کشت زیره سبز کشور با برداشت 16 هزار تن محصول در سال 1405
مرحله آزمایشی کریدور ترانزیتی دوشنبه-کابل-تهران به زودی آغاز می شود
ائتلاف دریای سرخ عربستان پیش از آغاز، با بحران روبه رو شد
استقلال بدون کاپیتان لیگ را آغاز می کند؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 12 مرداد 1405 ساعت 15:152026-08-03اقتصادي

آغاز برداشت بادام داراب/ نوسان دما از عملکرد محصول کاست


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان داراب از آغاز برداشت بادام در باغ های این شهرستان خبر داد و گفت: نوسانات شدید دمایی در مرحله گلدهی، عملکرد این محصول را کاهش داده است و امسال بیش از 4 هزار تن بادام از باغ های داراب برداشت خواهد شد.

- مدیر جهادکشاورزی شهرستان اعلام کرد آغاز برداشت بادام داراب/ نوسان دما از عملکرد محصول کاست فارس (ایسنا) - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان داراب از آغاز برداشت بادام در باغ های این شهرستان خبر داد و گفت: نوسانات شدید دمایی در مرحله گلدهی، عملکرد این محصول را کاهش داده است و امسال بیش از 4 هزار تن بادام از باغ های داراب برداشت خواهد شد.

مهدی اعیان منش امروز دوشنبه 12 مرداد در حاشیه بازدید از باغات بادام داراب با اشاره به آغاز عملیات برداشت بادام در شهرستان اظهار کرد: برداشت این محصول از اوایل مردادماه آغاز شده و تا اوایل شهریورماه ادامه دارد.

وی با اشاره به ظرفیت باغ های بادام شهرستان داراب افزود: سطح کل باغ های بادام این شهرستان بالغ بر 8100 هکتار است که از این میزان، 7070 هکتار بارور و مابقی غیر بارور است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان داراب ادامه داد: از مجموع سطح باغ های بادام شهرستان، 7850 هکتار به صورت دیم و 250 هکتار به صورت آبی کشت شده است.


برچسب ها: برداشت - شهرستان - بادام - داراب - شهرستان داراب - محصول - عملکرد
آخرین اخبار سرویس:

آغاز برداشت بادام داراب/ نوسان دما از عملکرد محصول کاست

آغاز برداشت بادام داراب/ نوسان دما از عملکرد محصول کاست