مطالب مرتبط:
پنتاگون از توافق با بویینگ برای افزایش تولید قطعات موشک های رهگیر «اس ام-3» خبر داد
سناریوهای دولت برای افزایش قیمت بنزین: آیا نرخ سوم به 10 هزار تومان می رسد؟
خبر مهم درباره افزایش قیمت بنزین
خبر مهم درباره قیمت بنزین؛ تصمیم سران قوا درباره افزایش قیمت اعلام شد
خبر مهم درباره افزایش قیمت بنزین
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 23 مرداد 1405 ساعت 19:052026-08-14بين الملل

دولت ترامپ از توافق با بویینگ برای افزایش تولید قطعات موشک های رهگیر «اس ام-3» خبر داد


در بیانیه وزارت جنگ آمریکا آمده است: «وزارت جنگ با همکاری بویینگ و آرتی ایکس، امروز از دو توافق نامه چارچوبی مهم برای افزایش تولید قطعات کلیدی ام اس-3 مدل بلاک آی بی و همچنین افزایش تولید قطعات ام اس-3 مدل بلاک آی آی ای خبر داد.

- به گزارش جماران، وزارت جنگ آمریکا اعلام کرد با شرکت های بویینگ و آرتی ایکس برای افزایش تولید قطعات مورد استفاده در موشک های رهگیر اس ام-3 همکاری می کند.

طبق گزارش اسپوتنیک، در بیانیه این وزارتخانه آمده است: وزارت جنگ با همکاری بویینگ و آرتی ایکس، امروز از دو توافق نامه چارچوبی مهم برای افزایش تولید قطعات کلیدی ام اس-3 مدل بلاک آی بی و همچنین افزایش تولید قطعات ام اس-3 مدل بلاک آی آی ای خبر داد.

اوایل ماه جاری، شان پارنل سخنگوی ارشد پنتاگون مدعی شده بود ارتش آمریکا ذخایر گسترده ای از توانمندی ها برای حفاظت از منافع خود و اجرای دستورات رییس جمهور آمریکا در اختیار دارد.

در اواخر ژوییه، مرکز مطالعات راهبردی و بین المللی برآورد کرده بود آمریکا بیش از 1500 موشک رهگیر پاتریوت و 200 موشک رهگیر تاد مصرف کرده و در نتیجه با کمبود قابل توجه موشک های پدافندی مواجه شده است.


برچسب ها: افزایش تولید - افزایش - تولید - قطعات - وزارت - بویینگ - توافق نامه
آخرین اخبار سرویس:

دولت ترامپ از توافق با بویینگ برای افزایش تولید قطعات موشک های رهگیر «اس ام-3» خبر داد

دولت ترامپ از توافق با بویینگ برای افزایش تولید قطعات موشک های رهگیر «اس ام-3» خبر داد