مطالب مرتبط:
آتش زدن پرچم رژیم اسراییل توسط بازمانده حمله به کشتی «یو اس اس لیبرتی»
آتش سوزی در پل بروکلین هم زمان با جشن روز استقلال آمریکا
نقض آتش بس توسط اسراییل با انجام چند حمله به لبنان
جشن های روز استقلال آمریکا به آشوب کشیده شد؛ درگیری، غارت فروشگاه ها و آتش سوزی در جنوب کالیفرنیا
ژنرالی بلندپایه از سنتکام با هدف خروج اسراییل از لبنان، وارد تل آویو شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 تیر 1405 ساعت 11:152026-07-06بين الملل

آمریکایی ها در سالرزو استقلال با آتش زدن پرچم اسراییل خواستار «استقلال» از تل آویو شدند


این کارزار پرطرفدار با مشارکت گسترده شهروندان آمریکایی مواجه شد که نشان دهنده مخالفت فزاینده مردمی نفوذ گسترده لابی صهیونیستی در نهادهای آمریکایی است.

- به گزارش جماران به نقل از الجزیره، بسیاری از حساب های رسانه های اجتماعی در ایالات متحده آمریکا شاهد شکلی متفاوت از جشن دویست و پنجاهمین سالگرد استقلال آمریکا بودند، به طوری که فعالان و سیاستمداران بر مخالفت خود با روابط آمریکا و اسراییل و نفوذ لابی صهیونیستی در این کشور تأکید کردند.

فعالان -در ویدئوهایی که به طور گسترده منتشر شد- اقدام خود را در به آتش کشیدن پرچم اسراییل به مناسبت این رویداد مستند کردند و با توجه به تأثیر مستقیم رژیم اشغالگر بر تصمیم گیری در واشنگتن اسراییل را دشمن واقعی مردم آمریکا توصیف کردند، .

در چارچوب مخالفت سلطه اسراییل و تحت شعار اول آمریکا ؛ فعالان و سیاستمداران در کمپینی برای ابراز مخالفت خود با آنچه سلطه اسراییل بر تصمیمات دولت آمریکا توصیف کردند، شرکت کردند.

در همین زمینه، اریک کیل، فعال سیاسی و نامزد کنگره آمریکا، ویدئویی منتشر کرد که در آن پرچم اسراییل را به آتش می کشد و می گوید: 250 سال پیش ما نیاز به استقلال از پادشاه بریتانیا داشتیم.


برچسب ها: آمریکا - اسراییل - آمریکایی - استقلال - صهیونیستی - گسترده - مخالفت
آخرین اخبار سرویس:

آمریکایی ها در سالرزو استقلال با آتش زدن پرچم اسراییل خواستار «استقلال» از تل آویو شدند

آمریکایی ها در سالرزو استقلال با آتش زدن پرچم اسراییل خواستار «استقلال» از تل آویو شدند