مطالب مرتبط:
آمریکا بند 10 تفاهمنامه اسلام آباد را نقض کرد
نقض کامل بند 10 تفاهمنامه اسلام آباد توسط آمریکا (17 تیر 1405)
بیانیه وزارت خارجه درباره نقض صریح بند 10 یادداشت تفاهم اسلام آباد توسط آمریکا
آمریکا بند 10 تفاهم نامه اسلام آباد را نقض کرد
وزارت امور خارجه درباره نقض صریح بند 10 یادداشت تفاهم اسلام آباد توسط آمریکا بیانیه صادر کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 تیر 1405 ساعت 01:252026-07-07بين الملل

آمریکا پس از بند 10، بند 1 و 2 تفاهمنامه اسلام آباد را هم نقض کرد؛ ایران هشدار داد


معاون بین الملل وزیر امور خارجه حملهٔ آمریکا به اهدافی در جنوب ایران را مصداق نقض جدی بند های 1 و 2 یادداشت تفاهم اسلام آباد دانست و تاکید کرد: - آمریکا پس از بند 10، بند 1 و 2 تفاهمنامه اسلام آباد را هم نقض کرد؛ ایران هشدار داد معاون بین الملل وزیر امور خارجه حملهٔ آمریکا به اهدافی در جنوب ایران را مصداق نقض جدی بند های 1 و 2 یادداشت تفاهم اسلام آباد دانست و تاکید کرد: ایران اقدامات قاطعی را در صیانت از منافع و امنیت ملی خود انجام خواهد داد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ معاون بین الملل وزیر امور خارجه در واکنش به  حملهٔ آمریکا به اهدافی در جنوب ایران در پیامی در فضای مجازی نوشت: اقدام آمریکا در لغو اسقاطیه تحریم فروش نفت ایران، مصداق نقض فاحش بند 10 و عملیات های نظامی بعدی این کشور علیه ایران نیز مصداق نقض جدی بندهای 1 و 2 یادداشت تفاهم اسلام آباد است.

آقای غریب آبادی افزود: آمریکا در 3 هفته گذشته نیز به واسطهٔ اقدامات رژیم صهیونیستی در لبنان و اظهارات تهدیدآمیز علیه ایران، بار ها مرتکب نقض بند های 1 و 2 یادداشت تفاهم شده است.

معاون بین الملل وزیر امور خارجه تاکید کرد: ایران ضمن هشدار جدی درباره پیامدهای پیمان شکنی آمریکا، اقدامات قاطعی را در صیانت از منافع و امنیت ملی خود انجام خواهد داد.


برچسب ها: وزیر امور خارجه - ایران - اسلام آباد - آمریکا - بین الملل - جنوب ایران - امور خارجه
آخرین اخبار سرویس:

آمریکا پس از بند 10، بند 1 و 2 تفاهمنامه اسلام آباد را هم نقض کرد؛ ایران هشدار داد

آمریکا پس از بند 10، بند 1 و 2 تفاهمنامه اسلام آباد را هم نقض کرد؛ ایران هشدار داد