مطالب مرتبط:
تعمیرات خطوط انتقال گاز در سلسله و دلفان؛ گاز برخی مناطق قطع می شود
تصاویر/ نود و دومین جلسه از سلسله جلسات تفسیر قرآن کریم در خوی
چین یک برج لیزری در قطب جنوب ماه می سازد
خراسان جنوبی از معبر مرزی به قطب صادراتی شرق کشور تبدیل می شود
مطبوعات همدان در 22 تیر/ همدان در مسیر قطب فولاد ضدزنگ کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 تیر 1405 ساعت 08:552026-07-14اقتصادي

«سلسله» قطب چغندرقند و کلزای لرستان


مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: سلسله با اختصاص 47 درصد از سطح زیرکشت چغندرقند و 30 درصد از سطح زیرکشت کلزای استان، جایگاه ویژه ای در تولید محصولات استراتژیک لرستان دارد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان ، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی لرستان در حاشیه بازدید میدانی از مزارع چغندرقند، مراکز خرید تضمینی گندم و کلزا و همچنین مرکز جهاد کشاورزی فیروزآباد، اظهار داشت: روند تولید، برداشت و خرید تضمینی محصولات زراعی در شهرستان سلسله به صورت میدانی مورد ارزیابی قرار گرفت تا ضمن بررسی وضعیت موجود، موانع احتمالی در مسیر تولید و خدمات رسانی به کشاورزان شناسایی و برطرف شود.

ندا محمدی پور با بیان اینکه شهرستان سلسله یکی از قطب های مهم تولید محصولات زراعی در استان به شمار می رود، افزود: در حال حاضر سه هزار و 500 هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت چغندرقند قرار دارد که معادل 47 درصد از کل سطح زیرکشت این محصول در استان لرستان است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی لرستان ادامه داد: همچنین با یک هزار و 386 هکتار سطح زیرکشت کلزا، شهرستان سلسله حدود 30 درصد از اراضی زیرکشت این محصول در استان را به خود اختصاص داده و نقش مهمی در تأمین دانه های روغنی لرستان ایفا می کند.


برچسب ها: سازمان جهاد کشاورزی - جهاد کشاورزی - لرستان - کشاورزی لرستان - سطح زیرکشت - محصولات استراتژیک - چغندرقند
آخرین اخبار سرویس:

«سلسله» قطب چغندرقند و کلزای لرستان

«سلسله» قطب چغندرقند و کلزای لرستان