مطالب مرتبط:
به خطر افتادن قهرمانی نساجی پس از شکست مقابل هوادار/ نبرد حساس در صدر جدول لیگ یک داغ شد
نساجی 0 – هوادار 2/ لیگ یک: قهرمانی به خطر افتاد
معادله قهرمانی نساجی در گرو بقای قشم/ عنایتی منتظر هدیه ویژه آقای گل پرسپولیس
جشن قهرمانی نساجی در لیگ یک به تاخیر افتاد!
زنگ خطر برای والدین؛ غلات صبحانه کودکان هر سال ناسالم تر می شوند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 12 تیر 1405 ساعت 23:152026-07-03ورزشي

نساجی 0 - هوادار 2؛ اولین باخت عنایتی و زنگ خطر برای قهرمانی


نساجی مازندران در دیداری حساس از هفته 32 لیگ یک، با نتیجه 2 بر صفر مقابل هوادار تهران مغلوب شد تا اولین باخت خود را تحت هدایت رضا عنایتی تجربه کند.

-   به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ نساجی مازندران در مهم ترین دیدار هفته سی و دوم لیگ دسته یک، با نتیجه 2 بر صفر مقابل هوادار تهران شکست خورد تا نخستین باخت خود را پس از حضور رضا عنایتی روی نیمکت این تیم تجربه کند.

این دیدار که در ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر برگزار شد، می توانست با توجه به نتیجه همزمان مس شهربابک مقابل شناورسازی قشم، جشن قهرمانی زودهنگام نساجی را به همراه داشته باشد، اما شاگردان عنایتی با نمایشی ناموفق، سه امتیاز حساس را از دست دادند.

گل های هوادار در دو نیمه متفاوت به ثمر رسید.

امیرمحمد ستایش در دقیقه 41 با حضور هوشمندانه در محوطه جریمه، گل اول را وارد دروازه نساجی کرد.

سپس در دقیقه 53، امین قاسمی نژاد با بهره گیری از یک ضدحمله، گل دوم را به نام خود ثبت کرد تا نتیجه نهایی 2 بر صفر به سود تیم تهرانی رقم بخورد.

شاگردان عنایتی در ادامه تلاش زیادی برای بازگشت به بازی انجام دادند، اما دفاع منسجم هوادار مانع از باز شدن دروازه شان شد تا بنفش پوشان برای اولین بار در دوران سرمربیگری رضا عنایتی، دست خالی زمین را ترک کنند.


برچسب ها: نساجی مازندران - نساجی - هوادار - مازندران - عنایتی - ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر - هوادار تهران
آخرین اخبار سرویس:

نساجی 0 - هوادار 2؛ اولین باخت عنایتی و زنگ خطر برای قهرمانی

نساجی 0 - هوادار 2؛ اولین باخت عنایتی و زنگ خطر برای قهرمانی