مطالب مرتبط:
برنامه ریزی منظم برای حضور گسترده مردم در تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب
اعزام 150 هزار نفر از مردم سیستان و بلوچستان به آیین تشییع رهبر شهید انقلاب
پخش زنده آیین وداع، تشییع و بدرقه رهبر شهید انقلاب در ویژه برنامه «پرچمدار»
آغاز ثبت نام اینترنتی برای حضور مردم آذربایجان شرقی در مراسمات بدرقه رهبر شهید انقلاب
تاکید استاندار خوزستان بر نقش رسانه ها در انعکاس حضور مردم در تشییع رهبر شهید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 تیر 1405 ساعت 16:552026-06-29سياسي

تدارک گسترده استان مرکزی برای حضور مردم در آیین های بدرقه و تشییع رهبر شهید


کمیته های تخصصی از جمله حمل ونقل، بهداشت، خدمات و پشتیبانی برای برگزاری باشکوه آیین های بدرقه و تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی در استان مرکزی تشکیل شده است.

- تدارک گسترده استان مرکزی برای حضور مردم در آیین های بدرقه و تشییع رهبر شهید کمیته های تخصصی از جمله حمل ونقل، بهداشت، خدمات و پشتیبانی برای برگزاری باشکوه آیین های بدرقه و تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی در استان مرکزی تشکیل شده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزی؛ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی از تشکیل کمیته های اجرایی برای برگزاری باشکوه مراسم بدرقه رهبر شهید خبر داد و گفت: کمیته های تخصصی از جمله حمل ونقل، بهداشت، خدمات، پشتیبانی و سایر بخش ها تشکیل شدند و هر یک بر اساس وظایف خود در حال برنامه ریزی و اجرای مأموریت های محوله هستند.

حسن قمری افزود: جلسات هماهنگی و پشتیبانی با هدف فراهم کردن شرایط مناسب برای حضور گسترده مردم برگزار شده تا مراسم بدرقه و تشییع با شکوه هرچه بیشتر برگزار شود.

  معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله استان نیز با اشاره به برنامه ریزی های انجام شده برای این مراسم گفت: شهادت رهبر شهیدمان یکی از تلخ ترین حوادث تاریخ بود؛ همان گونه که در دوران جنگ 12 روزه و جنگ رمضان نیز فرماندهان بزرگی را از دست دادیم.


برچسب ها: کمیته های تخصصی - استان مرکزی - مرکزی - برگزاری - بدرقه - استان - انقلاب اسلامی
آخرین اخبار سرویس:

تدارک گسترده استان مرکزی برای حضور مردم در آیین های بدرقه و تشییع رهبر شهید

تدارک گسترده استان مرکزی برای حضور مردم در آیین های بدرقه و تشییع رهبر شهید