مطالب مرتبط:
«دشمن می دانست کجا را بزند»؛ 7 روایت عینی از روز حمله به کارخانه فولاد اهواز
حمله هوایی دشمن آمریکایی به جنوب غرب تبریز
درگیری شدید پدافند هوایی تهران با هواگردهای متخاصم؛ دشمن آمریکایی به تبریز و کنگاور و بانه و جنوب حمله کرد
حمله بامدادی آمریکا به تبریز، کبودرآهنگ، بهبهان، سیریک و... ؛ فعال شدن پدافند در شرق و غرب تهران ؛ پاسخ موشکی و پهپادی ایران به پایگاه های دشمن در منطقه
حمله بامدادی آمریکا به تبریز، بانه، کبودرآهنگ، بهبهان، هندیجان و... ؛ فعال شدن پدافند در شرق و غرب تهران ؛ پاسخ موشکی و پهپادی ایران به پایگاه های دشمن در منطقه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 31 تیر 1405 ساعت 20:102026-07-22سياسي

نماینده مردم تبریز: هر صدایی که به اختلاف دامن بزند، به دشمن کمک کرده است


نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دشمن پس از ناکامی در عرصه نظامی، راهبرد خود را به جنگ شناختی و ایجاد شکاف در جامعه تغییر داده است، - گفت: هر صدایی که به اختلاف در کشور دامن بزند، در عمل به دشمن کمک کرده و امروز بیش از هر زمان دیگری حفظ وحدت، انسجام ملی و امیدآفرینی در جامعه ضروری است.

روح الله متفکر آزاد روز چهارشنبه 31 تیرماه در محفل سوگ و تجدید میثاق اصحاب رسانه، با اشاره به دیدار نوروزی مسئولان با رهبر شهید در فروردین 1404، اظهار کرد: در آن دیدار که با حضور سران قوا و جمعی از مسئولان سه قوه برگزار شد، گزارش معاون اول رییس جمهور طولانی بود، اما رهبر شهید با دقت تا پایان به سخنان وی گوش دادند.

برای من جالب بود که ایشان هم درباره مسائل کشور با ما صحبت کردند و هم درباره مسائل شخصی و خانوادگی مسئولان دغدغه داشتند.

وی ادامه داد: برای نخستین بار بود که از مسئولان می پرسیدند آیا به خانواده های خود می رسید یا خیر و تأکید می کردند که از خانواده غافل نشوید.

این نگاه نشان می داد که ایشان همزمان به مسائل کلان کشور و جزیی ترین موضوعات زندگی مسئولان توجه داشتند و هندسه ذهنی ایشان، نگاهی جامع و کامل بود.


برچسب ها: نماینده مردم - مسئولان - معاون اول رییس جمهور - روح الله متفکر آزاد - مجلس شورای اسلامی - نماینده - اختلاف
آخرین اخبار سرویس:

نماینده مردم تبریز: هر صدایی که به اختلاف دامن بزند، به دشمن کمک کرده است

نماینده مردم تبریز: هر صدایی که به اختلاف دامن بزند، به دشمن کمک کرده است