مطالب مرتبط:
ژاپن: تصاویر تولید شده توسط هوش مصنوعی در طول انتخابات، باید برچسب گذاری شوند/ کاربران شبکه های اجتماعی از انتشار اطلاعات تحریف شده در مورد نامزدهای انتخابات منع شدند
بازداشت 3 گرداننده اصلی کانال انتشار تصاویر خصوصی در لرستان
ماجرای کانال های تلگرامی انتشار عکس های زنان | اخاذی و جذب مخاطب با تصاویر خصوصی
بازداشت گردانندگان اصلی کانال انتشار تصاویر خصوصی در لرستان
بازداشت 3 گرداننده اصلی کانال انتشار تصاویر خصوصی در لرستان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 تیر 1405 ساعت 18:252026-07-14سياسي

معاون پزشکیان: دولت پیگیر پرونده انتشار تصاویر خصوصی است/ جرم سایبری به بحران اجتماعی و روانی تبدیل نشود


معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه دولت پرونده انتشار تصاویر خصوصی برخی شهروندان در فضای مجازی در یکی از شهرستان ها را با حساسیت پیگیری می کند، - به گزارش جماران، زهرا بهروزآذر در خصوص انتشار تصاویر خصوصی شهروندان به ویژه زنان در برخی از پیام رسان ها گفت: آنچه رخ داده، صرفاً یک تخلف در فضای مجازی نیست، یک جرم سازمان یافته سایبری، تعرض آشکار به حریم خصوصی شهروندان و حمله به امنیت روانی جامعه است.

وی با بیان اینکه کسانی که با انتشار تصاویر خصوصی، هتک حیثیت، تهدید و اخاذی، زندگی مردم را هدف قرار داده اند، باید بدانند که با شدیدترین برخورد قانونی مواجه خواهند شد، افزود: دولت این پرونده را با حساسیت دنبال می کند و همه دستگاه های مسئول موظف اند با هماهنگی و سرعت، این پرونده را تا برخورد کامل با عاملان آن پیگیری کنند.

معاون رییس جمهور درباره شایعات منتشر شده در فضای مجازی درخصوص خودکشی برخی از قربانیان تصریح کرد: تاکنون چنین اخباری از سوی مراجع رسمی تأیید نشده است، اما این موضوع به هیچ وجه از اهمیت مساله کم نمی کند، همین میزان از اضطراب، ترس و فشار روانی که به قربانیان و خانواده های آنها تحمیل شده، زنگ خطری جدی است.


برچسب ها: تصاویر خصوصی - خصوصی - انتشار - پرونده - شهروندان - تصاویر - فضای مجازی
آخرین اخبار سرویس:

معاون پزشکیان: دولت پیگیر پرونده انتشار تصاویر خصوصی است/ جرم سایبری به بحران اجتماعی و روانی تبدیل نشود

معاون پزشکیان: دولت پیگیر پرونده انتشار تصاویر خصوصی است/ جرم سایبری به بحران اجتماعی و روانی تبدیل نشود