مطالب مرتبط:
ادای احترام هیئت های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (2)
ادای احترام پسر احمد شاه مسعود بر پیکر رهبر شهید انقلاب
ورود رییس جمهور عراق به تهران برای شرکت در مراسم ادای احترام به پیکر رهبر شهید انقلاب
ادای احترام هیئتی از جمعیت اسلامی کشور بنگلادش به پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی + فیلم
فیلم | ادای احترام خانواده شهید نصرالله به پیکر مطهر رهبر شهید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 تیر 1405 ساعت 10:402026-07-04سياسي

اهالی قلم به حامی دیرینه کتاب ادای احترام می کنند


مدیرعامل موسسه خانه کتاب و ادبیات گفت: حضور در مراسم وداع و بدرقه رهبر شهید ایران اسلامی ، ادای احترام به عالمی دینی، سیاستمداری فرهیخته و شخصیتی است که از معدود مسئولان عالی رتبه کشور بود که با کتاب مانوس بود.

- مدیرعامل موسسه خانه کتاب و ادبیات گفت: حضور در مراسم وداع و بدرقه رهبر شهید ایران اسلامی ، ادای احترام به عالمی دینی، سیاستمداری فرهیخته و شخصیتی است که از معدود مسئولان عالی رتبه کشور بود که با کتاب مانوس بود.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، ابراهیم حیدری، مدیرعامل مؤسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، درباره مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی گفت: با توجه به وظیفه، رسالت و مسئولیتی که بر عهده داریم و با توجه به جایگاه ویژه ای که رهبر شهید در حوزه کتاب و فرهنگ داشتند، حضور ایشان همواره پشتوانه ای بزرگ برای جامعه نشر و اهالی قلم بود.

ایشان سال های سال یار دیرینه نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بودند؛ حضوری که به جامعه نشر، نویسندگان، ناشران و مسئولان امید و نشاط می بخشید.

امروز جای خالی این همراه همیشگی بیش از هر زمان دیگری احساس می شود.

وی افزود: به یاد و نام ایشان که همواره همراه نویسندگان، شاعران و اهالی کتاب بودند، از همه فعالان حوزه قلم، فرهنگ و اندیشه دعوت می کنم که در مراسم تشییع حضور پیدا کنند.


برچسب ها: خانه کتاب و ادبیات - ادای احترام - موسسه خانه کتاب - کتاب - خانه کتاب - مدیرعامل - ایران اسلامی
آخرین اخبار سرویس:

اهالی قلم به حامی دیرینه کتاب ادای احترام می کنند

اهالی قلم به حامی دیرینه کتاب ادای احترام می کنند