مطالب مرتبط:
رییس بنیاد رشد و سازندگی بوشهر: آموزش و دانایی محور فعالیت ها قرار گیرد
وزیر آموزش و پرورش: مدارس غیردولتی اجازه افزایش سلیقه ای شهریه را ندارند
دیدار استاندار و رییس دانشگاه علوم پزشکی یزد با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
وزیر آموزش و پرورش: مدارس غیردولتی اجازه افزایش سلیقه ای شهریه را ندارند
اصلاح برنامه های درسی، توسعه عدالت آموزشی و برنامه ریزی برای سال تحصیلی جدید سه اولویت اصلی وزارت آموزش و پرورش است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 تیر 1405 ساعت 15:052026-07-14اجتماعي

نخستین رییس آموزش و پرورش ایوانکی منصوب شد


با صدور حکم انتصاب جواد عرب شهراب به عنوان نخستین رییس آموزش و پرورش ایوانکی، مطالبه دیرینه مردم، فرهنگیان و مسئولان محلی برای استقلال ساختار آموزشی این شهر محقق شد.

- گرمسار- با صدور حکم انتصاب جواد عرب شهراب به عنوان نخستین رییس آموزش و پرورش ایوانکی، مطالبه دیرینه مردم، فرهنگیان و مسئولان محلی برای استقلال ساختار آموزشی این شهر محقق شد.

به گزارش خبرنگار مهر، با صدور حکم انتصاب جواد عرب شهراب به عنوان نخستین رییس آموزش و پرورش ایوانکی، مطالبه دیرینه مردم، فرهنگیان و مسئولان محلی برای استقلال ساختار آموزشی این شهر محقق شد؛ اقدامی که می تواند زمینه ساز ارتقای کیفیت مدیریت آموزشی و تسریع در رسیدگی به مسائل مدارس، دانش آموزان و فرهنگیان منطقه باشد.

با صدور حکم انتصاب جواد عرب شهراب به عنوان نخستین رییس آموزش و پرورش ایوانکی، یکی از مهم ترین مطالبات چندین ساله مردم این شهر به سرانجام رسید و آموزش و پرورش ایوانکی به صورت مستقل فعالیت خود را آغاز کرد.

استقلال آموزش و پرورش ایوانکی از سال ها پیش به عنوان یکی از خواسته های اصلی فرهنگیان، خانواده ها و مسئولان محلی مطرح بود، مطالبه ای که با پیگیری های انجام شده، اکنون به نتیجه رسیده است.


برچسب ها: رییس آموزش و پرورش - آموزش و پرورش - آموزش - حکم انتصاب - ایوانکی - فرهنگیان - نخستین
آخرین اخبار سرویس:

نخستین رییس آموزش و پرورش ایوانکی منصوب شد

نخستین رییس آموزش و پرورش ایوانکی منصوب شد