|
| شنبه، 13 تیر 1405 ساعت 15:402026-07-04اقتصادي
وزیر جهاد کشاورزی ایران در دیدار با وزیر کشاورزی مالزی بر لزوم افزایش همکاری های کشاورزی و غذایی دو کشور تاکید کرد.
- وزیر جهاد کشاورزی ایران در دیدار با وزیر کشاورزی مالزی بر لزوم افزایش همکاری های کشاورزی و غذایی دو کشور تاکید کرد.
به گزارش گروه کشاورزی و محیط زیست خبرگزاری صدا و سیما ، غلامرضا نوری امروز شنبه 13 تیرماه 1405 در دیدار با محمد سابو، وزیر کشاورزی و امنیت غذایی مالزی از آمادگی کشورمان برای ارائه خدمات فنی و پژوهشی در عرصه کشاورزی و صنایع غذایی خبر داد و افزود: سطح مبادلات تجاری ایران و مالزی می تواند به مراتب بیشتر از وضعیت فعلی باشد.
محمد سابو، وزیر کشاورزی مالزی نیز که به منظور شرکت در آیین تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی به تهران سفر کرده است، با اشاره به دوستی و روابط دو کشور، برای گسترش همکاری ها اعلام آمادگی کرد.
برچسب ها: کشاورزی -
وزیر کشاورزی -
کشاورزی ایران -
وزیر جهاد کشاورزی -
مالزی -
ایران و مالزی -
همکاری |
آخرین اخبار سرویس:
|
تاکید بر افزایش همکاری های کشاورزی ایران و مالزی
تاکید بر افزایش همکاری های کشاورزی ایران و مالزی
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.