مطالب مرتبط:
شهرستان فنوج؛ چهارراه توسعه جنوب شرق در انتظار تکمیل زیرساخت ها
فیلم/ «باید برخاست»؛ موج 124 حضور مردم روستای سنگده
بهره برداری از زمین چمن مصنوعی روستای رمقان شهرستان شیراز
میزبانی مردم شهرستان های استان تهران از زائران کاروان سوگ رهبر شهید
ساماندهی بیمه کارگران ساختمانی، کاهش صف انتظار در دستور کار تأمین اجتماعی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 12 تیر 1405 ساعت 18:502026-07-03اقتصادي

پایان انتظار چندساله مردم روستای قوش خزایی شهرستان سرخس


پروژه دیرینه و مطالبه چندساله آبرسانی و ارتقای کیفیت آب شرب روستای قوش خزایی شهرستان سرخس با اعتباری بیش از 30 میلیارد ریال به بهره بر داری رسید.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضو ی،  فرماندار سرخس، در آیین بهره برداری از این پروژه گفت:در حال حاضر کیفیت آب مصرفی اهالی روستا به سطح مناسبی رسیده است و برای ارتقای کمیت و فشار آب نیز برنامه ریزی های لازم صورت گرفته است   مجید بیکی در خصوص جزییات فنی طرح گفت:این طرح شامل اجرای 1500 متر خط انتقال است که سخت ترین و مهم ترین بخش آن، عملیات لوله گذاری و عبور  عرضی از مسیر ریل راه آهن بود که با هماهنگی های فشرده بین دستگاهی انجام و با موفقیت به پایان رسید.

  در ادامه این مراسم، سید احسان قاضی زاده هاشمی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، بر لزوم پایداری شبکه توزیع تاکید کرد و گفت: جهت تأمین پایدار کمیت آب و تنظیم فشار شبکه، نیاز مبرمی به ساخت مخزن ذخیره آب در این منطقه وجود دارد.

وی تصریح کرد:با تمام توان تلاش خواهیم کرد تا از طریق منابع ملی و استانی، اعتبارات لازم برای ساخت این مخزن را جذب و مشکل افت فشار آب این روستا را به صورت ریشه ای و کامل برطرف کنیم.

 


برچسب ها: سید احسان قاضی زاده هاشمی - شهرستان سرخس - احسان قاضی زاده هاشمی - سید احسان قاضی زاده - کیفیت آب - روستا - آیین بهره برداری
آخرین اخبار سرویس:

پایان انتظار چندساله مردم روستای قوش خزایی شهرستان سرخس

پایان انتظار چندساله مردم روستای قوش خزایی شهرستان سرخس