|
| پنجشنبه، 18 تیر 1405 ساعت 00:302026-07-08بين الملل
سازمان تروریستی مرکزی آمریکا (سنتکام) اعلام کرد که به دستور ترامپ حملاتی را علیه ایران انجام داده است.
- سازمان تروریستی مرکزی آمریکا (سنتکام) اعلام کرد که به دستور ترامپ حملاتی را علیه ایران انجام داده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ ارتش تروریستی آمریکا که دیشب نیز با نقض بند 1 و 2 تفاهم نامه اسلام آباد به اهدافی در جنوب ایران حمله کرده بود، امشب نیز از ساعتی پیش با نقض دوباره تفاهمنامه حملاتی را آغاز کرده است.
سنتکام مدعی شده است که این حملات به این دلیل صورت گرفت که توانایی ایران را برای تهدید آزادی ناوبری در تنگه هرمز بیش از پیش تضعیف کنند.
این تجاوزات تروریستی در حالی است که تفاهم اسلام آباد به طور کامل از سوی دولت تروریست آمریکا نقض شده است.
برچسب ها: تروریست -
تروریستی -
آمریکا -
سازمان تروریستی -
تروریستی آمریکا -
حملات -
ایران |
آخرین اخبار سرویس:
|
حملات ارتش تروریستی آمریکا به اهدافی در ایران
حملات ارتش تروریستی آمریکا به اهدافی در ایران
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.