مطالب مرتبط:
معاون استاندار بوشهر:جهش در اقتصاد دریامحور نیازمند بازتعریف ساختارهای آماری است
فیلم| افتتاح نخستین مرکز راهبری علمی اقتصاد دریا محور کشور در بوشهر
پیامد 25 سال انکار «بریکس»؛ از نوآوری تجاری چین تا مقاومت تهران در خلیج فارس
نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس: 200 کشتی تا قبل از تنش آفرینی از تنگه هرمز عبور کردند
بدر البوسعیدی: زمان پایان سیاست مهار و بازطراحی امنیت خلیج فارس فرا رسیده است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 تیر 1405 ساعت 23:402026-07-14سياسي

رستمی: دانشگاه خلیج فارس باید مرجع علمی اقتصاد دریامحور باشد


معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر گفت: مرکز هدایت و راهبری فناوری دریامحور باید به مرجع شناسایی و حل مسائل اقتصاد دریامحور تبدیل شود.

- رسول رستمی در آیین آغاز به کار مرکز هدایت و راهبری فناوری دریامحور در دانشگاه خلیج فارس اظهار کرد: اگر مرکزیت علمی، پژوهشی و فناوری حوزه دریا به دانشگاه های مادر مناطق ساحلی بازنگردد، اهداف توسعه دریامحور کشور به صورت کامل محقق نخواهد شد.

وی با اشاره به ابلاغ سیاست های کلی توسعه دریامحور از سوی رهبر شهید و قاید ملت افزود: این سیاست ها فضای گفتمانی جدیدی در کشور ایجاد کرده و در دولت چهاردهم نیز با تعیین دستیار ویژه رییس جمهور در حوزه توسعه دریامحور، این موضوع وارد مرحله جدیدی از اجرا شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر با بیان اینکه اقتصاد استان بوشهر ماهیتی کاملاً دریامحور دارد، تصریح کرد: تمامی شهرستان های استان به صورت مستقیم یا غیرمستقیم تحت تأثیر دریا قرار دارند؛ بنابراین هر برنامه اقتصادی در استان باید با نگاه دریامحور تدوین شود، اما این مفهوم نباید به کلی گویی و بیان شعارهای عمومی محدود شود.

رستمی نبود ساختار آماری و اجرایی متناسب با اقتصاد دریا را از چالش های موجود دانست و گفت: در بخش هایی مانند شیلات، آبزی پروری، حمل ونقل دریایی و گردشگری ساحلی با


برچسب ها: دریامحور - توسعه دریامحور - هماهنگی امور اقتصادی - دریا - دانشگاه خلیج فارس - اقتصاد - امور اقتصادی
آخرین اخبار سرویس:

رستمی: دانشگاه خلیج فارس باید مرجع علمی اقتصاد دریامحور باشد

رستمی: دانشگاه خلیج فارس باید مرجع علمی اقتصاد دریامحور باشد