مطالب مرتبط:
زهرا بهروزآذر: سیاست گذاری در حوزه زنان باید بر پایه داده و پژوهش باشد
آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/ ورود سرمایه به صندوق های بیت کوین رکورد تاریخی زد
آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان | ورود سرمایه به صندوق های بیت کوین رکورد تاریخی زد
امیر صادقیان: عملکرد موفق پدافند هوایی در جنگ رمضان نیازمند تدریس در دانشگاه هاست/ سامانه های بومی در کمترین زمان جایگزین شدند
52 درصد صندلی های دانشگاه ها در اختیار زنان است / شکاف جنسیتی در برخی رشته ها نگران کننده است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 تیر 1405 ساعت 19:102026-07-20سياسي

بهروزآذر: یکی از بزرگترین افتخارات امروز ما در جهان، موضوع ورود زنان به دانشگاه هاست


معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با بیان اینکه یکی از بزرگترین افتخارات امروز ما در جهان، موضوع ورود زنان به دانشگاه هاست، گفت: بیش از 64 درصد متقاضیان ورود به دانشگاه ها را دختران تشکیل می دهند و بیش از 52 درصد افرادی که امروز بر صندلی های دانشگاه ها نشسته اند، - بهروزآذر: یکی از بزرگترین افتخارات امروز ما در جهان، موضوع ورود زنان به دانشگاه هاست معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با بیان اینکه یکی از بزرگترین افتخارات امروز ما در جهان، موضوع ورود زنان به دانشگاه هاست، گفت: بیش از 64 درصد متقاضیان ورود به دانشگاه ها را دختران تشکیل می دهند و بیش از 52 درصد افرادی که امروز بر صندلی های دانشگاه ها نشسته اند، زنان هستند.

زهرا بهروزآذر در مراسم رونمایی از سالنامه آماری زنان و خانواده سال 1403 با اشاره به سابقه تدوین این سالنامه اظهار کرد: پیشینه این سالنامه به برنامه ششم توسعه بازمی گردد؛ از زمانی که در برنامه های توسعه و برنامه های پنج ساله، موضوع عدالت جنسیتی به صورت جدی مورد توجه قرار گرفت.

پیش از آن نیز، زمانی که ستاد زن و خانواده به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید، موضوع سیاست گذاری در حوزه زنان اهمیت پیدا کرد.


برچسب ها: دانشگاه ها - دانشگاه - زنان و خانواده - زنان - بزرگترین - امروز - معاون امور زنان
آخرین اخبار سرویس:

بهروزآذر: یکی از بزرگترین افتخارات امروز ما در جهان، موضوع ورود زنان به دانشگاه هاست

بهروزآذر: یکی از بزرگترین افتخارات امروز ما در جهان، موضوع ورود زنان به دانشگاه هاست