مطالب مرتبط:
برنامه وزارت صمت برای حمایت از واحدهای صنعتی و تولیدی/ تولید در مسیر صعودی قرار گرفته است
معاون وزیر صمت: پیگیری توسعه و تکمیل شهرک های صنفی در محیط های صنعتی
مدیرکل صمت خبرداد: تدبیرهای ویژه صمت مازندران برای تأمین مواد اولیه صنایع
تدبیر های ویژه صمت مازندران برای تأمین مواد اولیه صنایع
حمایت صمت خوزستان از تولید و توسعه سرمایه گذاری در شهرستان های استان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 تیر 1405 ساعت 11:152026-06-23اقتصادي

وزارت صمت: قیمت های اعلامی خودروسازان غیرقابل قبول است


افزایش قیمت اعلامی خودروسازان از جمله ایران خودرو مورد تأیید نیست و سازمان حمایت مأمور بررسی اسناد و تعیین قیمت عادلانه شده است.

- وزارت صمت: قیمت های اعلامی خودروسازان غیرقابل قبول است قائم مقام وزیر صمت اعلام کرد: افزایش قیمت اعلامی خودروسازان از جمله ایران خودرو مورد تأیید نیست و سازمان حمایت مأمور بررسی اسناد و تعیین قیمت عادلانه شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدصادق مفتح، قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به موضوع افزایش قیمت خودرو از سوی خودروسازان گفت: در حال حاضر برخی خودروسازها - ازجمله یک خودروساز داخلی- قیمت ها را به صورت قابل توجهی افزایش داده اند و حتی ارقامی در حدود 30 درصد مطرح شده است.

وی در مصاحبه تلویزیونی با بیان اینکه این افزایش قیمت ها مورد تأیید وزارت صمت نیست، افزود: وزیر صمت اسناد و مدارک مربوط به این موضوع را درخواست کرده اند و ما نیز معتقدیم بیش از آنچه باید، افزایش قیمت صورت گرفته است.

مفتح ادامه داد: سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان مکلف شده از طریق وزیر صمت، اسناد را بررسی و بر اساس محاسبات دقیق، قیمت عادلانه را تعیین کند.

بر این اساس، با قیمت های اعلام شده فعلی، چنین سطحی از فروش قابل قبول نیست و ما نسبت به آن معترض هستیم.


برچسب ها: خودروساز - خودرو - خودروسازان - افزایش قیمت - قیمت - افزایش - قیمت ها
آخرین اخبار سرویس:

وزارت صمت: قیمت های اعلامی خودروسازان غیرقابل قبول است

وزارت صمت: قیمت های اعلامی خودروسازان غیرقابل قبول است