مدیرکل تعزیرات حکومتی استان یزد از محکومیت بیش از 71 میلیارد ریالی قاچاقچی سوخت در شهرستان یزد خبر داد.
- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، منصور انصاری گفت: پرونده قاچاق 32 هزار و 92 لیتر نفتگاز به ارزش 23 میلیارد و 866 میلیون ریال در شعبه سوم بدوی و ویژه رسیدگی به جرائم قاچاق کالا و ارز تعزیرات شهرستان یزد رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی یزد افزود: شعبه پس از بررسی مدارک موجود در پرونده، تخلف قاچاق را محرز و متخلف را به پرداخت 47 میلیارد و 732 میلیون ریال جریمه نقدی معادل 2 برابر ارزش تخلف محکوم کرد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه ارزش وسیله حامل کالای قاچاق بیشتر از ارزش سوخت بود، مبلغ 23 میلیارد و 866 میلیون ریال معادل ارزش معادل ارزش سوخت به جریمه اضافه شد و متخلف را در مجموع به پرداخت 71 میلیارد و 599 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.