مطالب مرتبط:
پاسخ دانمارک به ترامپ: آماده دفاع از گرینلند و هر وجب از قلمرو ناتو هستیم
پاسخ نخست وزیر دانمارک به ترامپ: آماده دفاع از «هر وجب از ناتو» هستیم/ گرینلند فروشی نیست
دانمارک به تکرار ادعای ترامپ درباره گرینلند واکنش نشان داد
واکنش تند دانمارک به ادعای مجدد ارضی ترامپ درباره گرینلند
نخست وزیر دانمارک در پاسخ به ادعای مجدد ترامپ: گرینلند فروشی نیست
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 تیر 1405 ساعت 20:552026-07-08بين الملل

واکنش دانمارک به سخنان تجاوزکارانه ترامپ: آماده دفاع از گرینلند و هر وجب از قلمرو ناتو هستیم


مته فردریکسن نخست وزیر دانمارک در واکنش به تکرار ادعاهای دونالد ترامپ درباره لزوم قرار گرفتن گرینلند تحت کنترل آمریکا، تاکید کرد کپنهاگ از حاکمیت خود و این جزیره خودمختار دفاع خواهد کرد و تمامی اعضای ناتو موظف به پاسداری از تمامیت ارضی یکدیگر هستند.

- به گزارش جماران، به نقل از ایرنا از آسوشیتدپرس، مته فردریکسن، نخست وزیر دانمارک، روز چهارشنبه و در آستانه نشست سران ناتو در آنکارا، در واکنش به تازه ترین اظهارات دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا درباره گرینلند اعلام کرد کشورش آماده دفاع از هر وجب از قلمرو ناتو، از جمله سرزمین های خود است.

فردریکسن در جمع خبرنگاران گفت: ما آماده ایم از هر وجب از ناتو، از جمله قلمرو خودمان، دفاع کنیم.

وی افزود فلسفه شکل گیری ناتو نیز بر همین اصل استوار بوده که اگر یکی از اعضا هدف تهدید قرار گیرد، سایر اعضا باید از او حمایت کنند.

نخست وزیر دانمارک همچنین تاکید کرد هیچ برنامه ای برای طرح موضوع گرینلند در نشست آنکارا وجود ندارد و از همه کشورها خواست به تمامیت ارضی و حاکمیت دانمارک احترام بگذارند.

او با اشاره به ماده پنجم پیمان ناتو، که حمله به یک عضو را حمله به همه اعضا تلقی می کند، گفت: ماده 5 بیمه امنیتی ماست.


برچسب ها: ناتو - دونالد ترامپ - گرینلند - دانمارک - نخست وزیر - رییس جمهور آمریکا - دفاع
آخرین اخبار سرویس:

واکنش دانمارک به سخنان تجاوزکارانه ترامپ: آماده دفاع از گرینلند و هر وجب از قلمرو ناتو هستیم

واکنش دانمارک به سخنان تجاوزکارانه ترامپ: آماده دفاع از گرینلند و هر وجب از قلمرو ناتو هستیم