مطالب مرتبط:
هیات 100 نفره دانشمندان و استادان دانشگاه آزاد به یمن اعزام می شوند
هشدار دانشمندان در مورد اثرات حفره تاجی خورشید بر زمین
هیات 100 نفره دانشمندان و استادان دانشگاه آزاد به یمن اعزام می شوند
دانشمندان سرانجام کشف کردند چرا موی بعضی افراد فر است؟
اعزام هیات صد نفره دانشمندان و استادان برجسته دانشگاه آزاد به یمن
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 31 تیر 1405 ساعت 16:002026-07-22سياسي

آنچه دانشمندان حاضر نیستند به چت بات ها واگذار کنند


مجله معتبر نیچر از خوانندگانش پرسیده است که چه چیزی را در کارشان دوست دارند و حاضر نیستند انجام آن را به چت بات ها بسپارند.

- آنچه دانشمندان حاضر نیستند به چت بات ها واگذار کنند مجله معتبر نیچر از خوانندگانش پرسیده است که چه چیزی را در کارشان دوست دارند و حاضر نیستند انجام آن را به چت بات ها بسپارند.

با سرعت گرفتن ابزارهای هوش مصنوعی و برداشتن گام های بیشتر در علم، مجله نیچر نظراتی را در مورد وظایفی که خوانندگان ترجیح می دهند برای خودشان نگه دارند، جمع آوری کرده است  که در ادامه خلاصه ای از پاسخ ها را خواهیم خواند.

به پرسیدن سوال ادامه دهید مولیکه اوزچاکمک از استانبول، ترکیه می گوید: به عنوان یک دانشجو که درگیر تحقیق در زمینه هوش مصنوعی و آگاهی است، هیجان انگیزترین بخش، کنجکاوی، توجه به ارتباطات غیرمنتظره و به چالش کشیدن فرضیات موجود است.

این لحظات اغلب از گفتگو با مربیان، بحث با همکاران و تامل شخصی ناشی می شود تا از یک الگوریتم.

مسئولیت نهایی بر عهده من است الوا اسکوبار از مکزیکوسیتی، مکزیک می گوید: به عنوان یک دانشمند اعماق دریا، نادیده گرفتن الهامات، هیجان کشف و خلاقیت برای طراحی آزمایش ها دشوار خواهد بود.

ارتباط شخصی با قلمرو اعماق اقیانوس برای حفاظت از محیط زیست ضروری است و من مسئولیت اخلاقی در علم دارم.


برچسب ها: خوانندگان - هوش مصنوعی - دانشمندان - نیچر - مجله - مصنوعی - واگذار
آخرین اخبار سرویس:

آنچه دانشمندان حاضر نیستند به چت بات ها واگذار کنند

آنچه دانشمندان حاضر نیستند به چت بات ها واگذار کنند