مطالب مرتبط:
تعزیه خوانی در مشهد با حضور سه گروه نمایشی در ایام محرم و صفر 1405
تعزیه خوانی 3 گروه نمایشی در مشهد در ایام محرم و صفر 1405
افضل الملک و روایت سوگواری در مشهد قدیم | بازخوانی یک روایت 142 ساله از حال و هوای حرم در ایام عزاداری محرم و صفر
فیلم| تعزیه خوانی شب هشتم محرم در زابل
تامین گوشت و مرغ ایام محرم و صفر در خراسان رضوی بدون مشکل انجام می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 تیر 1405 ساعت 20:002026-06-23فرهنگي

تعزیه خوانی 3 گروه نمایشی در مشهد در ایام محرم و صفر 1405


کارشناس هنرهای نمایشی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: برنامه های تعزیه خوانی در نقاط مختلف شهر مشهد همزمان با ایام محرم و صفر برگزار می شود.

- تعزیه خوانی 3 گروه نمایشی در مشهد در ایام محرم و صفر 1405 مشهد- کارشناس هنرهای نمایشی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: برنامه های تعزیه خوانی در نقاط مختلف شهر مشهد همزمان با ایام محرم و صفر برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر لشکری با اشاره به صدور مجوز برای سه گروه تعزیه خوانی در مشهد اظهار کرد: گروه تعزیه قمر بنی هاشم برنامه های خود را در دو مکان آرامستان خواجه ربیع و گلزار شهدای بهشت رضا (ع) اجرا می کند.

این اجراها از اواخر خردادماه آغاز شده و به مدت چهار ماه، به صورت هفتگی در روزهای پنجشنبه برگزار خواهد شد.

کارشناس هنرهای نمایشی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی افزود: گروه دیگری نیز در محدوده بلوار طبرسی شمالی و جنوبی و همچنین در پارک های مختلف سطح شهر از جمله پارک ملت و پارک اندیشه به اجرای تعزیه می پردازد.

این برنامه ها از 27 خردادماه آغاز شده و در طول ماه های محرم و صفر ادامه خواهد داشت.

اجرای این گروه در روزهای پنجشنبه و جمعه، از ساعت 8 صبح تا نیم ساعت پیش از اذان ظهر و همچنین نیم ساعت پیش از اذان مغرب انجام می شود.


برچسب ها: اداره کل فرهنگ و ارشاد - فرهنگ و ارشاد اسلامی - تعزیه خوانی - هنرهای نمایشی - فرهنگ و ارشاد - محرم و صفر - ارشاد اسلامی
آخرین اخبار سرویس:

تعزیه خوانی 3 گروه نمایشی در مشهد در ایام محرم و صفر 1405

تعزیه خوانی 3 گروه نمایشی در مشهد در ایام محرم و صفر 1405