مطالب مرتبط:
قلع وقمع 10 مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی مرند
قلع و قمع 10 مورد ساخت و ساز غیرمجاز در مرند
مهار آتش در کامیاران؛ 30 هکتار از اراضی ملی و کشاورزی طعمه حریق شد
مبارزه با ملخ در 640 هکتار از اراضی کشاورزی مازندران
تغییر کاربری تانک ها در هند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 12 تیر 1405 ساعت 13:302026-07-03اقتصادي

قلع و قمع 126 مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی بابل


مدیر جهاد کشاورزی بابل از اجرای 126 حکم قلع و قمع تغییر کاربری های غیرمجاز در اراضی کشاورزی این شهرستان طی سه ماه نخست امسال خبر داد.

- مدیر جهاد کشاورزی بابل از اجرای 126 حکم قلع و قمع تغییر کاربری های غیرمجاز در اراضی کشاورزی این شهرستان طی سه ماه نخست امسال خبر داد.

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل از اجرای 126 مورد قلع و قمع تغییر کاربری های غیرمجاز در اراضی کشاورزی این شهرستان طی سه ماه نخست امسال خبر داد.

رحیم شهیدی پور گفت: از مجموع احکام اجرا شده، 124 مورد در چارچوب تبصره 2 ماده 10 و دو مورد نیز بر اساس ماده 3 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی مربوط به احداث بنا، دیوارکشی و تفکیک غیرمجاز بوده است.

وی افزود: این احکام با همکاری دادستانی، ضابطان قضایی، فرماندهی نیروی انتظامی، اداره راه و اکیپ های صیانت از بستر تولید جهاد کشاورزی شهرستان بابل اجرا و اراضی مورد نظر به چرخه تولید بازگردانده شد.

مدیر جهاد کشاورزی بابل با تأکید بر اهمیت حفظ اراضی کشاورزی و تأمین امنیت غذایی اظهار کرد: هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی زراعی و باغی جرم محسوب می شود و جهاد کشاورزی بدون هیچ گونه اغماض، با متخلفان برخورد قانونی کرده و احکام قلع و قمع را اجرا خواهد کرد.


برچسب ها: اراضی کشاورزی - کشاورزی - تغییر کاربری - غیرمجاز - جهاد کشاورزی - قلع و قمع - کاربری
آخرین اخبار سرویس:

قلع و قمع 126 مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی بابل

قلع و قمع 126 مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی بابل