مطالب مرتبط:
رینگ چهارم ترافیکی اصفهان تا پایان سال به بهره برداری می رسد
بهره برداری از زمین چمن مصنوعی روستای رمقان شهرستان شیراز
زیرگذر بزرگراه شهید حکیم -تعاون به بهره برداری رسید+فیلم
بهره برداری از زمین چمن فوتبال فریدونشهر
زیرگذر بزرگراه شهید حکیم در تقاطع بلوار تعاون به بهره برداری رسید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 تیر 1405 ساعت 12:402026-07-04اقتصادي

8 طرح در سه شهرستان تا پایان سال بهره برداری می شود


تا پایان سال سه طرح از 8 طرح در حال اجرا در شهرستان های برخوار و شاهین شهر و میمه برق رسانی به بهره برداری می رسد.

- تا پایان سال سه طرح از 8 طرح در حال اجرا در شهرستان های برخوار و شاهین شهر و میمه برق رسانی به بهره برداری می رسد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ محمد مرادی مدیر عامل شرکت توزیع برق استان اصفهان در بازدید امین مقدس مدیر عامل شرکت برق منطقه ای استان اصفهان از 8 طرح در حال اجرا در شهرستان های برخوار و شاهین شهر و میمه گفت: با راه اندازی طرح های در حال اجرا برق پایدار 20 هزار مشترک در مناطق صنعتی و مسکونی تامین می شود.

نماینده مردم شهرستان های شاهین شهر ومیمه گفت: با تکمیل این 8 طرح توسعه شبکه برق، برق منازل مسکونی و صنعتی در شهرستان برخوار و شاهین شهر ومیمه تا حد زیادی تامین می شود.

حسینعلی حاجی افزود: برای ساخت این شبکه ها، مقرر شد ابتدا پست سیار و پس از آن پست ثابت و دائم راه اندازی می شود.

وی گفت: برای تکمیل پست شهید شالباف در برخوار بیش از 200 میلیارد ریال نیاز است و تا پایان سال با کمک برق منطقه ای تامین می شود.


برچسب ها: شاهین شهر و میمه - شاهین شهر - شهرستان - شهر - بهره برداری - پایان سال - شاهین
آخرین اخبار سرویس:

8 طرح در سه شهرستان تا پایان سال بهره برداری می شود

8 طرح در سه شهرستان تا پایان سال بهره برداری می شود