مطالب مرتبط:
برگزاری مراسم بزرگداشت آقای شهید ایران در خرم آباد
برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر شهید در مصلای خرم آباد
تصاویر/ مراسم بزرگداشت قائد شهید در خرم آباد
سرنگونی موشک کروز توسط سامانه پدافند هوافضای سپاه در خرم آباد + تصاویر
یک فروند موشک کروز دشمن در حومه خرم آباد سرنگون شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 تیر 1405 ساعت 21:102026-07-12پزشكي

پیشرفت 75 درصدی پروژه بیمارستانی «نیایش» خرم آباد


رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان از پیشرفت 75 درصدی پروژه بیمارستانی «نیایش» خرم آباد خبر داد.

- خرم آباد - رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان از پیشرفت 75 درصدی پروژه بیمارستانی نیایش خرم آباد خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، جلال الدین امیری عصر امروز یکشنبه در جریان بازدید از بیمارستان در حال ساخت نیایش خرم آباد با اشاره به شرایط خاص کشور و فعال بودن این پروژه مهم بیمارستانی طی چند ماه گذشته، گفت: از نظر عمرانی روند ساخت پروژه مثبت ارزیابی می شود و باتوجه به شرایط خاص کشور، طی این مدت پروژه تعطیل نشده است.

وی بیان داشت: این پروژه نزدیک به 75 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در کنار دیگر پروژه های عمرانی حوزه سلامت استان، از جمله بیمارستان های رازی کوهدشت و گهر دورود، امید می رود که با تکمیل این سه پروژه مهم بیمارستانی، گام های مؤثری در حوزه سلامت و در سطح استان از نظر درمانی برداشته شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، افزود: با رایزنی های صورت گرفته با معاونت درمان در سطح وزارت بهداشت و استاندار محترم، انتظار می رود در صورت تخصیص و تأمین اعتبارات لازم، بتوانیم زودتر از برنامه وارد فاز تکمیل و سپس خرید تجهیزات بیمارستانی و تأمین نیروی انسانی موردنیاز این بیمارستان باشیم که تکمیل این سه بیمارستان، جز مطالبات مردم استان است.


برچسب ها: بیمارستان - بیمارستانی - دانشگاه علوم پزشکی لرستان - پروژه - رییس دانشگاه علوم پزشکی - پیشرفت 75 درصدی - خرم آباد
آخرین اخبار سرویس:

پیشرفت 75 درصدی پروژه بیمارستانی «نیایش» خرم آباد

پیشرفت 75 درصدی پروژه بیمارستانی «نیایش» خرم آباد