مطالب مرتبط:
امارات ممنوعیت سفر به لبنان را لغو کرد
امارات ممنوعیت سفر به لبنان را لغو کرد
امارات ممنوعیت سفر به لبنان را لغو کرد
عکس و جزییات سفر فرمانده سنتکام به لبنان
سفر اسعد الشیبانی با پیامی اطمینان بخش به لبنان؛ سوریه قصد مداخله نظامی ندارد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 تیر 1405 ساعت 16:302026-06-30بين الملل

امارات ممنوعیت سفر به لبنان را لغو کرد


وزارت امور خارجه امارات از ازسرگیری پروازها به لبنان خبر داد.

- امارات متحده عربی اعلام کرده است که اتباع این کشور می توانند از امروز به لبنان سفر کنند و ممنوعیت چند هفته ای که به دلیل جنگ خاورمیانه و نگرانی ها در مورد نفوذ ایران اعمال شده بود را لغو کنند.

  به گزارش فرارو به نقل از خبرگزاری رسمی WAM، وزارت امور خارجه اعلام کرد که از دوشنبه 29 ژوئن 2026 به شهروندان اماراتی اجازه سفر به لبنان را خواهد داد .

  این وزارتخانه از شهروندان می خواهد قبل از سفر به لبنان در پلتفرم خدمات کنسولی آن ثبت نام کنند.

  امارات متحده عربی سفر اتباع اماراتی به لبنان و همچنین عراق و ایران را در ماه آوریل ممنوع کرد و به تحولات منطقه ای از جمله جنگ خاورمیانه اشاره کرد.

  در طول جنگ، که با آتش بس ماه آوریل متوقف شد، کشورهای خلیج فارس بیشترین ضربه را از حملات ایالات متحده و اسراییل به ایران که از 28 فوریه آغاز شد، متحمل شدند.

  نواف سلام، نخست وزیر لبنان از محمد بن زاید آل نهیان، رییس امارات متحده عربی، به دلیل اتخاذ تصمیمی مبنی بر مجاز شدن سفر شهروندان اماراتی به لبنان، تشکر کرد.

  نواف سلام در پیامی اعلام داشت: از طرف خودم و دولت لبنان صمیمانه ترین تشکرها را از محمد بن زاید آل نهیان بابت تصمیم مبنی بر اجازه سفر شهروندان امارات به لبنان، ابراز می کنم.


برچسب ها: امارات - امارات متحده عربی - لبنان - وزارت امور خارجه - جنگ خاورمیانه - امارات متحده - امور خارجه
آخرین اخبار سرویس:

امارات ممنوعیت سفر به لبنان را لغو کرد

امارات ممنوعیت سفر به لبنان را لغو کرد