مطالب مرتبط:
تکمیل پروژه های نیمه تمام دشتی با تخصیص اعتبارات
استاندار کرمان: پروژه های نیمه تمام از محل اعتبارات مسئولیت های اجتماعی تکمیل شود
نمودار مرحله حذفی جام جهانی 2026 تکمیل شد | صعود تاریخی مصر و عبور دشوار آرژانتین
تکمیل به موقع آورده متقاضیان، شرط شتاب گرفتن پروژه های نهضت ملی مسکن صدرا
شبکه سازی کارآفرینان و تکمیل زنجیره تولید تا صادرات؛ راهبرد تقویت اقتصاد خوزستان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 تیر 1405 ساعت 21:352026-07-04اجتماعي

پل 190 متری جاده جایگزین سد هراز تکمیل شد


ساخت پل 190 متری جاده جایگزین سد هراز طبق برنامه پایان یافته و امروز عملیات آسفالت این مسیر آغاز شده است.

- آمل - استاندار مازندران گفت : ساخت پل 190 متری جاده جایگزین سد هراز طبق برنامه پایان یافته و امروز عملیات آسفالت این مسیر آغاز شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی یونسی رستمی شامگاه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت اجرای جاده جایگزین سد هراز اظهار داشت: عملیات احداث پل 190 متری این پروژه به پایان رسیده و با ورود پروژه به مرحله آسفالت، روند تکمیل مسیر با سرعت در حال انجام است.

وی افزود: در کنار اجرای این پل، 500 متر از مسیر جدید جاده نیز طی ماه های اخیر احداث شد تا اتصال بخش های مختلف مسیر جایگزین به صورت کامل برقرار شود.

استاندار مازندران با بیان اینکه اعتبار قابل توجهی برای تکمیل این بخش از پروژه اختصاص یافته است، گفت: عملیات آسفالت مسیر جدید به طول 500 متر و عرض 6 متر در روزهای آینده به پایان می رسد و پس از انجام بررسی های فنی، این محور برای عبور خودروها بازگشایی خواهد شد.

یونسی رستمی با اشاره به اهمیت این پروژه در مدیریت ترافیک محور هراز، خاطرنشان کرد: جاده اضطراری 4.

5 کیلومتری محدوده سد هراز یکی از طرح های مؤثر در کاهش گره های ترافیکی این محور به شمار می رود.


برچسب ها: عملیات آسفالت - جایگزین - استاندار مازندران - آسفالت - مسیر - عملیات - جاده
آخرین اخبار سرویس:

پل 190 متری جاده جایگزین سد هراز تکمیل شد

پل 190 متری جاده جایگزین سد هراز تکمیل شد