مطالب مرتبط:
بهره برداری از نیروگاه خورشیدی 3 مگاواتی با حضور استاندار در فردوس
آغاز دور دوم سفر شهرستانی استاندار تهران به اسلامشهر
معاون استاندار آذربایجان غربی: اجتماع اربعین نمایش اقتدار فرهنگی جهان اسلام است
پایتخت کاکائوی جهان کجاست؟ / راز شهرت این شهر به عنوان قطب تولید و تجارت کاکائو چیست؟ / سفر به پایتخت کاکائوی جهان؛ شهری که اقتصادش با دانه های کاکائو می چرخد
استاندار: بحران آب بزرگ ترین چالش قزوین است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 31 تیر 1405 ساعت 20:052026-07-22اقتصادي

استاندار کرمانشاه: مصوبات ستاد تسهیل باید به رونق تولید منجر شود


استاندار کرمانشاه با تأکید بر ضرورت اتخاذ تصمیمات جامع در حمایت از تولید، گفت: مصوبات ستاد تسهیل باید به افزایش تولید، حفظ اشتغال و رفع موانع واحدهای صنعتی منجر شود.

- به گزارش خبرنگار مهر، بعد از ظهر چهارشنبه جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان کرمانشاه به ریاست منوچهر حبیبی، استاندار کرمانشاه و با حضور مدیران دستگاه های اجرایی، اعضای شبکه بانکی و مسئولان مرتبط در استانداری برگزار شد.

منوچهر حبیبی در این جلسه با قدردانی از همکاری شبکه بانکی و دستگاه های اجرایی در پیگیری مشکلات واحدهای تولیدی، بر ضرورت اتخاذ تصمیمات جامع و اثربخش برای حمایت از تولید تأکید کرد و اظهار داشت: تصمیمات ستاد تسهیل نباید تک بعدی باشد و لازم است تمامی ابعاد موضوع در حوزه های بانکی، مالیاتی، تأمین اجتماعی و سایر بخش ها مورد توجه قرار گیرد تا نتایج آن پایدار و مؤثر باشد.

وی با بیان اینکه حمایت از تولید و اشتغال یک ضرورت انکارناپذیر است، افزود: مصوبات این ستاد باید به گونه ای باشد که ضمن رفع مشکلات واحدهای تولیدی و حفظ اشتغال، آسیبی به سایر بخش ها وارد نشود و هماهنگی لازم میان دستگاه های اجرایی برای اجرای تصمیمات وجود داشته باشد.

استاندار کرمانشاه با اشاره به شرایط ویژه کشور، خاطرنشان کرد: بسیاری از تصمیماتی که امروز در ستاد تسهیل اتخاذ


برچسب ها: استاندار کرمانشاه - ستاد تسهیل - دستگاه های اجرایی - استاندار - کرمانشاه - تولید - حمایت از تولید
آخرین اخبار سرویس:

استاندار کرمانشاه: مصوبات ستاد تسهیل باید به رونق تولید منجر شود

استاندار کرمانشاه: مصوبات ستاد تسهیل باید به رونق تولید منجر شود