مطالب مرتبط:
وزیر نیرو: مطلقا در منطقه هرمزگان خاموشی نداریم | در کمتر از 6 ساعت شبکه برق هرمزگان پایدار شد
وزیر کشور: مناطق جنوبی در اولویت قطعی برق قرار ندارند
وعده وزیر نیرو برای خروج هرمزگان و مناطق جنگی از برنامه خاموشی ها
وزیر نیرو: با کاهش مصرف برق، پشتیبان هموطنان جنوب کشور باشیم
فیلم/ صرفه جویی در برق، گامی برای امنیت انرژی همگانی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 تیر 1405 ساعت 15:002026-07-20سياسي

وزیر نیرو: برق صرفه جویی شده به مناطق جنوبی اختصاص داده می شود/ ادامه خاموشی ها تا 5 هفته دیگر


عباس علی آبادی وزیر نیرو با اعلام اینکه تا 5 هفته آینده خاموشی ها به پایان می رسد و بساط ناترازی ها برچیده می شود، به مردم مناطق جنوبی کشور این نوید را داد که برق صرفه جویی شده در کشور به آنها اختصاص داده می شود - به گزارش جماران، به نقل از ایسنا، عباس علی آبادی در گفت وگو با صدا و سیما، درباره حل مشکل برق مناطق جنوبی کشور پس از تجاوز وحشیانه آمریکا گفت: تا به این لحظه با مجاهدت ها و تلاش های همکاران در وزارت نفت و نیرو و باقی دستگاه ها مشکلاتی که توسط دشمن متجاوز ایجاد شده بود برطرف شده است.

خبر خوش به مردم حاشیه جنوب کشور این است که از محل همت و کمک مردم ایران برق صرفه جویی شده را به مناطق جنوبی اختصاص می دهیم، بنابراین مردم جنوب نگران نباشند.

وی با بیان اینکه برق اهدا شده توسط مردم ایران به مناطق جنوبی اختصاص داده خواهد شد، ابزار امیدواری کرد: تا 5 هفته آینده بساط ناترازی ها برچیده و به خاموشی ها پایان داده شود.

وزیر نیرو اضافه کرد: اگر چه دولت در تلاش است برق مناطق جنوبی را تامین کند ولی دشمن خبیث جنایت جنگی مرتکب شده و مقدار زیادی از ظرفیت های انرژی و آب کشور را تحت تاثیر قرارداده است.

خوشبختانه امروز آب و انرژی در وضعیت پایدار قرار دارند و تلاش همکاران در وزارتخانه های نفت و نیرو بر این است که هرچه زودتر برق و نیروگاه های


برچسب ها: جنوب - عباس علی آبادی - صرفه جویی - مناطق - جنوبی - اختصاص - مردم
آخرین اخبار سرویس:

وزیر نیرو: برق صرفه جویی شده به مناطق جنوبی اختصاص داده می شود/ ادامه خاموشی ها تا 5 هفته دیگر

وزیر نیرو: برق صرفه جویی شده به مناطق جنوبی اختصاص داده می شود/ ادامه خاموشی ها تا 5 هفته دیگر