|
| دوشنبه، 15 تیر 1405 ساعت 18:202026-07-06سياسي
ظریف، وزیر امور خارجه پیشین کشورمان، با اشاره به حضور گسترده مردم در مراسم تشییع رهبر شهید، تأکید کرد که بزرگ ترین سرمایه راهبردی ایران مردم هستند و هیچ تجاوز و فشاری نمی تواند ملت ایران را به تسلیم وادارد.
- به گزارش جماران، محمدجواد ظریف در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: بزرگ ترین سرمایه راهبردی ایران، فراتر از جغرافیا و نیروهای مسلح دلیرش، مردم سلحشور آن اند.
میلیون ها نفر برای بدرقه رهبر عزیزمان آمدند؛ رهبری که همراه خانواده و 168 دانش آموز در میناب، به دست بدترین جنایتکاران، بزدلانه ترور شد.
هیچ تجاوز و فشاری نمی تواند این ملت را به تسلیم وادارد.
برچسب ها: ایران -
بزرگ ترین -
میلیون ها -
ملت ایران -
رهبر -
تسلیم -
تجاوز |
آخرین اخبار سرویس:
|
ظریف: میلیون ها نفر برای بدرقه رهبر عزیزمان آمدند/ هیچ تجاوز و فشاری نمی تواند ملت ایران را به تسلیم وادارد
ظریف: میلیون ها نفر برای بدرقه رهبر عزیزمان آمدند/ هیچ تجاوز و فشاری نمی تواند ملت ایران را به تسلیم وادارد
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.