مطالب مرتبط:
تکمیل 100 هزار واحد نهضت ملی مسکن در فارس با استفاده از ظرفیت های استانی دنبال می شود
بقایی: از همه ظرفیت های حقوقی بین المللی برای خون خواهی شهدا استفاده می کنیم
در دومین نشست دکتر پزشکیان با اساتید مدیریت دانشگاه ها مطرح شد؛ تبیین ابعاد راهبرد دولت برای نقش آفرینی دانشگاه ها در حل مسائل کشور/ تشریح ظرفیت ها و زمینه های مشارکت دانشگاه ها برای حل مسائل اجرایی
استفاده از ظرفیت موکب های اربعین برای ترویج گردشگری
تکمیل 100 هزار واحد نهضت ملی مسکن در فارس با استفاده از ظرفیت های استانی دنبال می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 تیر 1405 ساعت 00:102026-07-13سياسي

لزوم استفاده از ظرفیت کتابخانه ها و کانون ها برای تبیین وقایع مدرسه میناب


معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان گفت: باتوجه به نقش کتابخانه ها و کانون های فرهنگی، باید در کتابخانه ها کانون هایی تشکیل داده می شود و با استفاده از تخصص هایی که در کانون پرورش فکری کودکان وجود دارد، - لزوم استفاده از ظرفیت کتابخانه ها و کانون ها برای تبیین وقایع مدرسه میناب معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان گفت: باتوجه به نقش کتابخانه ها و کانون های فرهنگی، باید در کتابخانه ها کانون هایی تشکیل داده می شود و با استفاده از تخصص هایی که در کانون پرورش فکری کودکان وجود دارد، ابعاد اتفاق بزرگ در مدرسه میناب تبیین شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، رضا نجاتی در دومین جلسه انجمن کتابخانه های عمومی استان خوزستان، با اشاره به حضور پرشور مردم در تشییع پیکر رهبر شهید، اظهار کرد: هفته گذشته، مردم ولایتمداری خودشان را به نمایش گذاشتند و در سه نقطه از کشور، تهران، قم و مشهد، آن تشییع پیکر و بدرقه باشکوه شهید را رقم زدند.

مردم خوزستان نیز الحمدالله سهم بسزایی در این راستا داشتند.

وی با قدردانی از هماهنگی دستگاه های اجرایی، افزود: الحمدالله همه هماهنگی ها به خوبی تحت مدیریت استاندار، نماینده ولی فقیه در استان، فرماندهی سپاه و همه دستگاه ها صورت گرفت.


برچسب ها: کتابخانه ها - کتابخانه - کانون پرورش فکری کودکان - کانون - استانداری خوزستان - کانون پرورش فکری - خوزستان
آخرین اخبار سرویس:

لزوم استفاده از ظرفیت کتابخانه ها و کانون ها برای تبیین وقایع مدرسه میناب

لزوم استفاده از ظرفیت کتابخانه ها و کانون ها برای تبیین وقایع مدرسه میناب