مطالب مرتبط:
بلایی که ماهواره سر فیلم های ایرانی آورد!
فیلم «ضد» روی آنتن شبکه نمایش + زمان پخش
از جوایز بین المللی برای یک فیلم ایرانی تا فراخوان جشنواره شعر «قند مکرر»
چرا زنان تحصیل کرده و پولدار ایرانی دیرتر بچه دار می شوند؟
رادیو محرم 1405؛ از فرکانس و جدول پخش تا ویژه برنامه های شبکه ها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 تیر 1405 ساعت 08:452026-06-28فرهنگي

وقتی شبکه های ماهواره ای، فیلم های ایرانی را یکساعت بعد از پخش، می دزدد/ 300میلیون بده فیلمت را دیرتر منتشر کنیم!


بحران قاچاق فیلم های ایرانی توسط شبکه های فارسی زبان ماهواره، زخم کهنه ای است که همچنان مرهمی برایش یافت نمی شود.

- به گزارش جماران، روزنامه همشهری نوشت: فاصله ورود فیلم ها به شبکه نمایش خانگی تا پخش غیرقانونی شان از شبکه های ماهواره ای، به کمتر از یک ساعت رسیده است،فیلم هایی که سریع دانلود و بدون رعایت حقوق قانونی صاحبانشان به تاراج می روند.

ماجرای قاچاق فیلم های ایرانی قدمتی طولانی دارد.

اگر در گذشته فیلم های روی سی دی و دی وی دی منتشر و با یکی دو روز فاصله از اکران، از شبکه های فارسی زبان پخش می شدند الان با تغییر شیوه عرضه و اکران آنلاین، سرعت سرقت فیلم ها هم بالاتر رفته است .

با توجه به اینکه اوضاع گیشه سینماها چندان مطلوب نیست، ورود فیلم ها به شبکه نمایش خانگی یکی از مهم ترین ابزارها برای بازگشت سرمایه است.

ابزاری که با سرقت شبکه های فارسی زبان چنان که باید کار نمی کند.

به نام شبکه نمایش خانگی، به کام کانال های ماهواره ای هر آنچه به شبکه نمایش خانگی می آید ساعتی بعد از شبکه های فارسی زبان ماهواره پخش می شود.

در جدیدترین مورد این اتفاق برای فیلم زن و بچه ساخته سعید روستایی افتاده است.

فیلم بلافاصله بعد از انتشار اینترنتی اش، در تمام شبکه های فارسی زبان ماهواره ای پخش و بازپخش شد.


برچسب ها: فیلم های ایرانی - فیلم - شبکه نمایش خانگی - شبکه های ماهواره - شبکه - نمایش خانگی - ماهواره
آخرین اخبار سرویس:

وقتی شبکه های ماهواره ای، فیلم های ایرانی را یکساعت بعد از پخش، می دزدد/ 300میلیون بده فیلمت را دیرتر منتشر کنیم!

وقتی شبکه های ماهواره ای، فیلم های ایرانی را یکساعت بعد از پخش، می دزدد/ 300میلیون بده فیلمت را دیرتر منتشر کنیم!