مطالب مرتبط:
بازگشت اورژانس هوایی سمنان به استان پس از 6 روز پشتیبانی از آیین تشییع رهبر شهید
آمادگی 24 ساعته مرز خسروی برای تردد زائران تشییع رهبر شهید
توصیه پلیس راه خوزستان به زائران در مسیر بازگشت از تشییع تاریخی قائد شهید امت
استقرار موکب سیار راه و شهرسازی در مسیر زائران تشییع رهبر شهید
آمادگی جهاددانشگاهی سمنان برای میزبانی از زائران در حاشیه آیین وداع با «رهبر شهید»
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 تیر 1405 ساعت 10:402026-07-08اجتماعي

تمهیدات ویژه پلیس راه استان سمنان برای تردد ایمن زائران رهبر شهید


رییس پلیس راه سمنان از بسیج همه امکانات شامل گشت های نامحسوس، پهپاد و سامانه های هوشمند برای ایمن سازی جاده های استان در مسیر تردد زائران رضوی همزمان با تشییع پیکر رهبر شهید خبر داد.

- سمنان- رییس پلیس راه سمنان از بسیج همه امکانات شامل گشت های نامحسوس، پهپاد و سامانه های هوشمند برای ایمن سازی جاده های استان در مسیر تردد زائران رضوی همزمان با تشییع پیکر رهبر شهید خبر داد.

سرهنگ موسی بزرگی در گفتگو با خبرنگار مهر، از اتخاذ تمهیدات لازم برای ایمنی و تردد همراه با سهولت زائران رضوی در این استان و طی ایام تشیع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی خبر داد.

وی با بیان اینکه تلاش شده تا در کنار ایمنی تردد، خدماتی نیز به زائران رضوی داده شود، افزود: اکیپ های پلیس راه در سراسر استان سمنان در حالت آماده باش حضور دارند.

رییس پلیس راه استان سمنان با بیان اینکه تمام جاده های استان با حضور فیزیکی پلیس راه و همچنین گشت های نامحسوس کنترل می شود، ابراز کرد: با تخلفاتی که جان مردم را به مخاطره می اندازد برخورد می شود بزرگی با بیان اینکه تیم های ثابت و سیار و سیستم های هوشمند و نظارت پهپادی نیز از سوی پلیس راه به کارگیری شده است، ابراز کرد: توصیه ما به زائران رضوی که از محورهای استان سمنان تردد دارند، استراحت 15 دقیقه ای بعد از 90 دقیقه رانندگی است.


برچسب ها: زائران رضوی - پلیس راه - رییس پلیس راه - سامانه های هوشمند - استان سمنان - سمنان - استان
آخرین اخبار سرویس:

تمهیدات ویژه پلیس راه استان سمنان برای تردد ایمن زائران رهبر شهید

تمهیدات ویژه پلیس راه استان سمنان برای تردد ایمن زائران رهبر شهید