مطالب مرتبط:
اجرای طرح توسعه شبکه آبیاری فضای سبز فاز 7 صدف در کیش
بهره برداری از اجرای طرح پایدار سازی شبکه آب شهر الوان شهرستان کرخه
ارزیابی روند اجرای طرح نهضت ملی مسکن در آباده
توسعه 2500 مگاولت آمپری شبکه برق تهران، پشتوانه عبور مطمئن از اوج بار تابستان است
اجرای 15 طرح آبخیزداری در شهرستان آبدانان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 19 تیر 1405 ساعت 14:452026-07-10اقتصادي

حذف 1880 مگاوات بار غیرمجاز برق از شبکه سراسری با اجرای طرح مهتاب


مدیرعامل توانیر با اشاره به شرایط حساس صنعت برق در روز های پیک تابستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 1880 مگاوات بار غیرمجاز برق از شبکه حذف و در اختیار بخش مولد و خدمات عمومی کشور قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمد اله داد در آیین آغاز مانور سراسری طرح ملی مهتاب (مدیریت هوشمند تلفات انرژی برق) در شهرستان ملایر همدان، اظهار کرد: این طرح امروز به صورت همزمان در 506 شهرستان کشور آغاز شده است.

وی با اشاره به اینکه امسال بیش از 1880 مگاوات بار غیرمجاز از شبکه سراسری برق کشور حذف شد که این میزان معادل ظرفیت 2 نیروگاه اتمی بوشهر است، بیان کرد: با اقدامات جهادی در صنعت برق، همراهی مردم و اجرای طرح ملی مهتاب، شرایط تامین برق در تابستان امسال نسبت به سال گذشته بهبود چشمگیری داشته است.

مدیرعامل توانیر با اشاره به شناسایی 148 هزار و 596 انشعاب برق غیرمجاز در سراسر کشور و تبدیل این میزان انشعاب به انشعابات موقت قانونی، ادامه داد: پروژه مهتاب با هدف مبارزه با هدررفت انرژی و ساماندهی شبکه توزیع برق طراحی شده است.

وی با قدردانی از تلاش های شبانه روزی برق بانان و همکاران صنعت برق، افزود: با اجرای مانور سراسری طرح مهتاب، اقدامات ارزشمندی در جهت کاهش تلفات، مدیریت مصرف و جلوگیری از بروز خاموشی های ناخواسته صورت گرفت.


برچسب ها: غیرمجاز - برق - خدمات عمومی - شبکه سراسری - شبکه سراسری برق کشور - سراسری - نیروگاه اتمی بوشهر
آخرین اخبار سرویس:

حذف 1880 مگاوات بار غیرمجاز برق از شبکه سراسری با اجرای طرح مهتاب

حذف 1880 مگاوات بار غیرمجاز برق از شبکه سراسری با اجرای طرح مهتاب