مطالب مرتبط:
تصادف زنجیره ای اتوبوس با 5 موتورسیکلت و 2 خودروی سواری در خیابان معروف تهران/ آمار مصدومان
پیش فروش بلیت اتوبوس اربعین آغاز شد/ تهران- مهران؛ یک میلیون و 250 هزار تومان
ترمز افزایش قیمت بلیت اتوبوس اربعین کشیده شد+ نرخ کرایه ها
تصادف اتوبوس مدرسه در شرق اوگاندا جان 21 نفر را گرفت
ترمز افزایش قیمت بلیت اتوبوس اربعین کشیده شد+ نرخ کرایه ها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 26 تیر 1405 ساعت 20:352026-07-17حوادث

اتوبوس مسافربری دارای دستور قضایی در محور کندوان توقیف شد


رییس پلیس راه فرماندهی انتظامی مازندران از توقیف یک دستگاه اتوبوس مسافربری دارای دستور قضایی در محور کندوان خبر داد و گفت: مسافران با اتوبوس دیگری به مقصد اعزام شدند.

- سرهنگ هادی عبادی اظهار کرد: مأموران پلیس راه در محور مواصلاتی کندوان حین کنترل تردد خودروها، یک دستگاه اتوبوس مسافربری را که دارای دستور قضایی بود، شناسایی و متوقف کردند.

وی افزود: پس از بررسی مدارک و استعلام از سامانه های مربوط، مشخص شد این اتوبوس دارای دستور توقیف قضایی است.

رییس پلیس راه مازندران با بیان اینکه این اتوبوس 17 مسافر را از مبدأ کرمانشاه به مقصد چالوس جابه جا می کرد، تصریح کرد: با هماهنگی انجام شده، مسافران به یک دستگاه اتوبوس دیگر منتقل شدند و اتوبوس توقیف شده برای طی مراحل قانونی و قضایی به پارکینگ منتقل شد.

سرهنگ عبادی با تأکید بر تداوم اجرای طرح های نظارتی و کنترلی در محورهای مواصلاتی استان، خاطرنشان کرد: پلیس راه با استفاده از توان عملیاتی و سامانه های هوشمند، به صورت مستمر تردد خودروها را رصد کرده و خودروهای دارای تخلف یا دستور قضایی را شناسایی و برابر قانون با آنها برخورد می کند.


برچسب ها: اتوبوس - اتوبوس مسافربری - دستور قضایی - مسافر - یک دستگاه - قضایی - مسافربری
آخرین اخبار سرویس:

اتوبوس مسافربری دارای دستور قضایی در محور کندوان توقیف شد

اتوبوس مسافربری دارای دستور قضایی در محور کندوان توقیف شد