مطالب مرتبط:
زائران تشییع پیکر مطهر قائد امت در مشهد مقدس بلیط برگشت تهیه کنند
مراسم تشییع پیکر «قائد شهید امت» در مشهد - 4
مراسم تشییع پیکر قائد شهید امت در مشهد _ 5
زائران تشییع پیکر مطهر قائد امت در مشهد مقدس بلیط برگشت تهیه کنند
خروش عظیم دلدادگان رهبر شهید در تشییع پیکر قائد امت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 19 تیر 1405 ساعت 14:102026-07-10سياسي

تشییع بی نظیر و تاریخی پیکر قائد امت مشتی بر دهان دشمنان


حضور گسترده مردم در مراسم تشییع تاریخی رهبر شهیدمان مشت محمکی بر دهان دشمنان بود.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان ؛ خطیب جمعه آبادان تقدیر از حضور گسترده مردم ایران و عراق در تشییع و خاکسپاری رهبر شهید گفت: حضور گسترده و تاریخی مردم در این مراسم مشت محمکی بر دهان دشمنان بود.

حجت الاسلام غبیشاوی در جمع نمازگزاران اظهار کرد: بدرقه، تشییع عظیم و بی نظیر رهبر شهید پیروزی بزرگی برای جبهه مقاومت است.

وی با اشاره به تبلیغات گسترده دشمنان علیه ایران اسلامی، افزود: سال ها دشمنان تبلیغ می کردند مردم از نظام خسته شدند، اما خون قائد امت ثابت کرد این تبلیغات خالی از حقیقت است.

خطیب جمعه آبادان حضور گسترده در مراسم تشییع و خاکسپاری رهبر شهید را بیعت مجددی با نظام و سیلی محکمی بر صورت دشمن خواند و گفت:مردم اکنون خون خواه رهبر شهید هستند و به طور حتم انتقام آن را خواهیم گرفت.

حجت الاسلام غبیشاوی با بیان اینکه مردم خواهان خروج آمریکا از منطقه هستند، گفت: نه فقط مردم ایران مرید رهبر بودند بلکه در دنیا مریدان زیادی داشت.

وی ادامه داد: تشییع عظیم در ایران و عراق رییس جمهور آمریکا را عصبی کرد و سخنان توهین آمیزی داشت ولی این توهین ها خواسته یا ناخواسته اتحاد ما را تقویت می کند.


برچسب ها: گسترده - دشمنان - حضور گسترده مردم - تشییع - دشمن - مراسم تشییع - رهبر
آخرین اخبار سرویس:

تشییع بی نظیر و تاریخی پیکر قائد امت مشتی بر دهان دشمنان

تشییع بی نظیر و تاریخی پیکر قائد امت مشتی بر دهان دشمنان